Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SUMP
  • 14.05.2018. 13:00

SUMP predstavlja konferenciju - Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU

Gosti konferencije će biti predstavnici Evropskog udruženja mladih poljoprivrednika (CEJA) - aktuelni predsednik Janes (Jannes) Maes i potpredsednik Tomas Feniks (Fenix).

Foto: Facebook / SUMP - Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika
  • 200
  • 8
  • 0

Treća Konferencija o mladim poljoprivrednicima pod nazivom "Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU" predstavlja međunarodni skup, koji se održava u našoj zemlji. Događaj organizuje Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika SUMP u okviru 85. Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. 

Tema konferencije biće iskustva mladih poljoprivrednika iz Srbije i evropskih zemalja, odnos državnih institucija prema mladim poljoprivrednicima u Srbiji, a tokom diskusije razgovaraće se i o dodatnim načinima unapređenja saradnje mladih poljoprivrednika iz Srbije i mladih poljoprivrednika iz zemalja Evropske unije.

Tim povodom, gosti će biti mladi poljoprivrednici iz zemalja EU (Poljska, Bugarska, Češka, Mađarska, Belgija, Hrvatska). Među njima su i predstavnici Evropskog udruženja mladih poljoprivrednika (CEJA) - aktuelni predsednik Janes (Jannes) Maes i potpredsednik Tomas Feniks (Fenix).

Nakon konferencije biće održan koktel, a štand SUMP-a će se nalaziti u Hali 1 Novosadskog sajma.

Konferencija će se održati u subotu 19. maja 2018. godine u 18 sati u sali Privredne komore Vojvodine (Hajduk Veljkova 11, Novi Sad).


Tagovi

Mladi poljoprivrednici SUMP Konferencija Poljoprivredni sajam Janes (Jannes) Maes Tomas Feniks (Fenix)


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

SUMP

Gagarinova 16A, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 64 5693 777, e-mail: info@sump.rs web: http://sump.rs/