Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SOL&AGRIFOOD
  • 04.04.2019. 11:00

Sol&Agrifood - mesto susreta kvalitetnih agroproizvoda

Sol & Agrifood mesto je susreta ponude i potražnje za svim kvalitetnim agroprehrambenim specijalitetima koji su podeljeni u tri celine: hrana, ekstra devičansko maslinovo ulje i tzv. kraft piva. Ova manifestacija okuplja učesnike i izlagače, koji govore o svojim proizvodima, mestima porekla, tradicijama, sirovinama, kupcima.

Foto: Facebook/Sol&Agrifood
  • 73
  • 2
  • 0

Sol & Agrifood mesto je susreta ponude i potražnje za svim kvalitetnim agroprehrambenim specijalitetima koji su podeljeni u tri celine: hrana, ekstra devičansko maslinovo ulje i tzv. kraft piva. Ova manifestacija okuplja učesnike i izlagače, koji govore o svojim proizvodima, mestima porekla, tradicijama, sirovinama, kupcima koji otkrivaju nove prehrambene specijalitete putem čula koji poboljšavaju njihovu jedinstvenost. 

Ovo je ukratko opis međunarodnog sajma hrane Sol&Agrifood, gde može da se ostvari direktan kontakt proizvođača sa kupcima i profesionalcima iz oblasti agroprehrambenih proizvoda. 

Sajam izlazi u susret potrebama i malog i velikog izlagača, omogućava stupanje u kontakt sa kupcima iz preko 130 zemalja, učestvovanje na B2B sastancima, sa komercijalnim delegacijama na najzanimljivijim međunarodnim tržištima.

O svom proizvodu možete da ispričate na radionicama, raznim degustacijama ili kuvarskim izložbama. Možete da naučite nešto više o organoleptičkoj vrednosti izloženih specijaliteta, da pratite kuvarske emisije, ali i da naučite kako da predstavite odabrane proizvode i da ih uspešno prodate svojim klijentima.

Prošle godine na sajmu bilo je ukupno 326 izlagača, od toga 15 stranih, preko 52 hiljade posetilaca, od toga preko 16.000 iz inostranstva. 

Sajam se održava od 07. do 10. aprila, u Veroni (Italija) istovremeno se održava i Vinitaly.


Tagovi

Sol&Agrifood Verona Vinitaly Međunarodni sajam hrane


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D