Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gradačački Sajam
  • 16.08.2019. 10:00

S Agroklubom na Sajam šljive u Gradačcu!

Osvojite po dve ulaznice za 46. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije Sajam šljive, koji se održava od 28. do 31. avgusta 2019. u Gradačcu!

Foto: Mario Relatić
  • 357
  • 17
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu je vodeći poljoprivredni sajam u Bosni i Hercegovini i njegov značaj iz godine u godinu potvrđuje dolazak brojnih delegacija iz zemlje i regije. Ove godine partneri Sajma šljive su Grad Zagreb i Zanatska komora Grada Zagreba.

Tradicionalni, već 46. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije Sajam šljive održaće se u Gradačcu od 28. do 31. avgusta. Na najstarijem specijalizovanom sajmu u Bosni i Hercegovini očekuje se da svoje proizvode predstave brojni izlagači iz BiH i inostranstva. 

U četiri dana sajma biće organizovane prezentacije najnovijih proizvoda i usluga iz sektora proizvodnje i prerade hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije i zaštitnih sredstava. Takođe, održaće se i niz okruglih stolova, kolektivnih izložbi i prezentacija programa iz područja poljoprivrede i biznisa. 

Bogata ponuda na oko 5.000 kvadratnih metara

Kao i do sada, organizatori, Gradačački sajam, će se potruditi da budu dobar domaćin kako bi dugogodišnjim prijateljima, ali i novim poslovnim partnerima pružili priliku da se što bolje predstave javnosti. Posetioci će moći da uživaju u bogatoj ponudi izloženih proizvoda na oko 5.000 kvadratnih metara otvorenog i zatvorenog sajamskog prostora. 

Na Sajmu će se održati savetovanje o najnovijim naučnim dostignućima i primeni novih tehnologija u sektoru proizvodnje i prerade hrane. Poljoprivrednici će imati priliku da saznaju neke od najvažnijih informacija i preporuka za uspešno bavljenje agrarom. 

Osim izložbe sajamskih eksponata nekih od najznačajnijih proizvođača i prerađivača poljoprivrednih proizvoda, predstaviće se brojne organizacije i institucije koje podržavaju i promovišu ovu privrednu granu. Na Sajmu u Gradačcu nastupiće proizvođači semenskog i sadnog materijala, proizvođači i prerađivači voća i povrća, mesa i mesnih prerađevina, alata i mehanizacije, domaćih životinja i mnogi drugi.

I ove godine će biti dodeljena prestižna priznanja i medalje za kvalitet Sajma šljive. Na Poljoprivrednoj farmi "Krušik“ u Skugriću Donjem ocenjivaće se rakije, a najboljima će biti uručene velike medalje

Očekuje nas i 2. sajam pčelarstva koji je produkt prethodna dva Kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima s međunarodim učešćem na kom su predstavljeni brojni naučni radovi. I ove godine će biti dodeljene medalje za kvalitet ocenjenog meda i održano stručno savetovanje za pčelare.

Sajamske dane će pratiti bogat kulturno zabavni program, a za goste, izlagače i posetioce će biti organizovana i tradicionalna "Plava noć".

Prijavite se i osvojite ulaznice!

Pet najsrećnijih čitalaca obradovaćemo besplatnim ulaznicama za dve osobe.
Učešće mogu uzeti svi čitaoci portala koji ispune kratak aplikacijski obrazac unutar teksta, a srećne dobitnike obavestićemo putem navedenih imejl adresa. Dobitnike samo molimo da s ličnim kartama dođu u Upravu sajma gde će moći da preuzmu osvojene ulaznice.
Rok za prijavu je petak, 23. avgust, do 12 sati.

Srećno svima i vidimo se na 46. međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije, u Gradačcu!


Tagovi

Sajam šljive Gradačac Ulaznice Sajam


Partner

Sajam šljive Gradačac

Husein Kapetana Gradaščevića 7, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina
tel: +387 (0) 35 817 222, e-mail: info@gradacackisajam.ba web: https://gradacackisajam.ba/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čovek dobro najede, a ko je sklon alkoholu, i dobro napije :D