Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Voćarstvo
  • 27.12.2017. 20:15

PROFIFRUIT po prvi put u Beogradu

Cilj je povezivanje profesionalnih proizvođača voća iz Srbije i kompanija iz voćarskog sektora. Fokus će biti na modernim tehnologijama u proizvodnji voća.

Foto: Minolvita / Pixabay
  • 704
  • 34
  • 0

PROFIFRUIT je međunarodni sajam i konferencija voćarstva, koji se prvi put održava u Beogradu. Cilj je povezivanje profesionalnih proizvođača voća iz Srbije i kompanija iz voćarskog sektora. Fokus će biti na modernim tehnologijama u proizvodnji voća.

PROFIFRUIT će biti održan 9. i 10. marta 2018. godine u BelExpo centru. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Program konferencije

Prvi dan je posvećen uzgoju jabučastog voća (jabuka, kruška). Stručnjaci iz Srbije, Poljske, Nemačke, Italije i Holandije će predstavljati teme u vezi sa: stanjem na evropskom tržištu, savremenim sistemima upravljanja voćnim zasadima, novim sortama, zaštiti i đubrenjem biljaka, kao i tehnologiji za skladištenje i čuvanje jabuka.

Drugi dan je posvećen uzgoju bobičastih kultura. Govornici iz Srbije, Poljske i Holandije razmatraće ključne elemente savremenog uzgoja malina, jagoda i borovnica. Odvojen blok će biti posvećen mehanizaciji berbe, bobičastih kultura i koštičavog voća.

Sajam

Sajamski deo obeležiće: mašine, đubriva, sredstva za zaštitu bilja, oprema za navodnjavanje, sistemi za zaštitu od grada, rešenja za sakupljanje i skladištenje plodova voća, rasadnici, izvoznici i distributeri.

Foto: Minolvita / Pixabay


Tagovi

PROFIFRUIT Sajam Konferencija Voćarstvo BelExpo Mart 2018


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.