Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 30.10.2021. 07:30

Predstavljanje mašina krajem januara na Fijeragrikoli - sajmu poljoprivrede u Veroni

Već 115. izdanje sajma koji pokriva sve teme i područja u agraru održaće se od 26. do 29. januara iduće godine u Veroni.

Foto: Facebook/Fieragricola Veronafiere
  • 118
  • 42
  • 0

Održava se duže od veka svake druge godine i jedini je u Italiji koji pokriva sve teme i područja u agraru. Reč je o Međunarodnom sajmu poljoprivrede Fijeragrikola, a njegovo 115. izdanje otvoriće svoja vrata od 26. do 29. januara 2022. godine u Veroni.

Predstaviće se izlagači različitih sektora uključujući mehanizaciju, stočarstvo, obnovljivu energiju, semenarstvo, agrohemikalije, vinograde i voćnjake, održavanje zelenih površine i šumarstva, a posetioci će moći da vidi mašine u radu i pokretu.

Demonstriranje i stočarska izložba

Kako su saopštili organizatori, ove će godine organizacija posebno biti posvećena stočarskom sektoru uključujući proizvodnju mleka, mesa, svinjarstvo, živinarstvo, stočnu hranu, prehranu kao i zdravlje i dobrobit životinja. Osim toga, Fijeragrikola će proširiti ponudu u vezi sa transformacijom proizvoda i tehnologija proizvodnje sira, ali i naglasiti potrebu komunikacije u lancu snabdevanja.

U sklopu ove manifestacije biće organizirane i razne demonstracije rezidbe voćaka i vinove loze. Takođe, održaće se izložba i takimičenje italijanske braon rase goveda. Sve zainteresovane očekuje i bogat program u sklopu koji će se održati radionice, konferencije, vebinari i rasprave.

U sklopu sajma i izložba goveda (Foto: Facebook/Fieragricola Veronafiere)

Budućnost nameće nove izazove, poput stvaranja mreže i novih oblika suradnje, širenja digitalizacije i tehnologija za sve efikasniju i pametniju poljoprivredu, a sva rešenja posetiocima će biti predstavljena na novom izdanju ovog jedinstvenog događaja, poručuju organizatori. 


Tagovi

Fieragricola Sajam Italija Verona Demonstracije Izložba


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.