Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vojvođanski klaster organske poljoprivrede
  • 08.05.2018. 09:30

Poslovni susreti organskih proizvođača i izložba organskih proizvoda  

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede, uz podršku Privredne komore Vojvodine, organizuje Poslovne susrete organskih proizvođača i izložbu organskih proizvoda. 

Foto: Facebook / Vojvođanski klaster organske poljoprivrede
  • 174
  • 7
  • 0

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede, uz podršku Privredne komore Vojvodine, organizuje Poslovne susrete organskih proizvođača i izložbu organskih proizvoda. 

Učesnike od devet sati do podneva očekuje program na kome će se govoriti o podršci organskoj proizvodnji, kao i o aktivnostima Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede. Od podneva će biti organizovana izložba, a za članove udruženja, učesnike na događaju, obezbeđeni su pokloni na štandovima partnera Klastera.

Događaj će se održati u sredu 16. maja velikoj sali Privredne komore Vojvodine u Master centru sajma, Hajduk Veljkova 11, ulaz pet, treći sprat, sala 13.

Detaljna agenda u prilogu!


Dokumenti


Tagovi

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede Privredna komora Vojvodine Susreti Izložba


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u