Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sommet de l 'Elevage
  • 05.08.2019. 11:00

Posetite evropsku izložbu stoke broj jedan u gradu Klermont Ferand

Glavni, međunarodni specijalizovani sajam stočarstva - Sommet de l 'Elevage, održava se u gradu Klermont Ferand, u Francuskoj, od 02. do 04. oktobra. Ovaj grad smešten je u srcu centralnog masiva (Massif Central), najvećoj evropskoj regiji poznatoj po odgajivačima goveda.

Foto: www.sommet-elevage.fr
  • 90
  • 3
  • 0

Glavni, međunarodni specijalizovani sajam stočarstva - Sommet de l 'Elevage, održava se u gradu Klermont Ferand, u Francuskoj, od 02. do 04. oktobra. Ovaj grad smešten je u srcu centralnog masiva (Massif Central), najvećoj evropskoj regiji poznatoj po odgajivačima goveda.

U toku trajanja sajma biće predstavljen zanimljiv sadržaj. Preko 2.000 izloženih životinja, visokog genetskog potencijala, 1.500 izlagača, specijalizovanih za uzgoj goveda. Takođe, posetioci će moći da prisustvuju konferencijama, o aktuelnim poljoprivrednim temama. 

Izložba vrhunskih životinja

Izložene životinje su elitnog pedigrea, od kojih je 1.300 goveda, 400 ovaca i 300 konja. Kod goveda, posetioci će moći da vide 22 pasmine, mlečne i mesne, zatim 26 pasmina ovaca i 16 pasmina konja. Ova manifestacija je vodeća izložba stoke u Evropi. 

Posetiocima su do sada bili najatraktivniji sektori: ishrana životinja, genetika, zdravlje i higijena životinja, mleko i mlečna oprema, oprema za stoku, poljoprivredni objekti, obnovljivi izvori energije, poljoprivredne mašine i još mnogi drugi.

Na 180.000 metara kvadratnih izložbenog prostora prisutno je 1.500 izlagača, od kojih je 300 stranih iz 31 zemlje. Sajam poseti 95.000 profesionalnih posetilaca, od kojih je 4.500 međunarodnih, iz 85 zemalja.

Za međunarodne posetioce - VIP tretman

Za međunarodne posetioce predviđen je tzv. VIP tretman. On podrazumeva besplatan ulaz na izložbu, lični doček, stručni obilazak izložbe, B2B sastanci sa izlagačima, internet, prostoriju za molitvu i brojne druge pogodnosti. Međunarodni poslovni klub, površine 300 metara kvadatnih, stoji na raspolaganju kako bi pomogao da se efikasno razviju kontakti na izložbi.

Postoji i mogućnost ranije registracije i ona iznosi pet evra po osobi. Možete rezervisati svoje mesto OVDE. Takođe možete se registrovati i na licu mesta, tokom samog trajanja manifestacije. Registracija se preporučuje zbog ograničenog broja mesta.


Tagovi

Specijalizovani sajam stočarstva Uzgoj goveda Sommet de l 'Elevage


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P