Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Turističko - sportska manifestacija
  • 16.10.2019. 11:00
  • Mačvanski okrug, Krupanj

"Plodovi Rađevine" počinju u subotu u Krupnju

Turističko - sportska organizacija Opštine Krupanj, uz pomoć Opštine Krupanj organizuje u subotu, 19 oktobra, manifestaciju "Plodovi Rađevine", koja ima za cilj promovisanje svih proizvoda iz Rađevine kao i turističke ponude.

Foto: festivalsrpsketrpeze.com
  • 252
  • 5
  • 0

Turističko - sportska organizacija Opštine Krupanj, uz pomoć Opštine Krupanj organizuje u subotu, 19 oktobra, manifestaciju "Plodovi Rađevine", koja ima za cilj promovisanje svih proizvoda iz Rađevine kao i turističke ponude opštine Krupanj.

Na platou ispred zdanja Doma kulture u Krupnju, predstaviće se svi oni koji žele da predstave svoje rukotvorine. Biće takođe održana i izložba poljoprivrednih proizvoda, domaće radinosti, gljiva, meda, kao i takmičenje u kuvanju gulaša.

Izlagači poljoprivrednih proizvoda iz čitave Srbije

Ova manifestacija od 2013. godine okuplja izlagače poljoprivrednih proizvoda, proizvoda od meda, mesa, narodnih rukotvorina i sakupljače gljiva, ne samo iz Krupnja već iz čitave Srbije.

Za sve posetioce biće organizovana stručna predavanja na temu poljoprivrede, kao i bogat kulturno - umetnički program.

Manifestacija kao nastavak "Dana krompira"

Manifestacija se održava po peti put i predstavlja nastavak privredno - turističke manifestacije Dani krompira u Rađevini. Organizatori su smatrali da je potrebno da se proširi ponuda proizvoda koji se predstavljaju.

Kako bi se pratili savremeni trendovi u ekološkoj i organskoj proizvodnji za sve učesnike i posetioce, održavaju se stručna predavanja na temu savremenih mera zaštite i unapređenja proizvodnje.


Tagovi

Plodovi Rađevine 2019 Domaće rukotvorine Izlagači poljoprivrednih proizvoda Turističko-sportska manifestacija Dani krompira Organska proizvodnja


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sadnice ribizle spremne za sadnju.