Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTour Slavonija
  • 22.09.2022. 10:30
  • Požeško-slavonska, Požega

Ne propustite 7. AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma

Posjetiteljima će se predstaviti 56 izlagača.

Foto: Poljoprivredna TV
  • 424
  • 40
  • 0

Već 7. AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma, održat će se u subotu 24. rujna, na Trgu Sv. Trojstva u Požegi gdje će se predstaviti 56 izlagača, što je najviše do sad u ovih sedam godina održavanja. 

Kako najavljuju s Poljoprivredne televizije koja je organizator, ali i slavljenik jer obilježava 10 godina rada, posjetitelji će i ove godine imati priliku upoznati brojne proizvođače zdrave hrane i domaćih namirnica poput aronije, meda, bučinog ulja, začinske paprike, kozjeg, magarećeg i kravljeg mlijeka i sira, zatim tradicijskih proizvoda, odjeće, obuće, posuđa, igračaka…

Uz to očekuje ih i ponuda repromaterijala za poljoprivredu te poljoprivredni strojevi.

Izlagači su na Trgu Sv. Trojstva već od ranih jutarnjih sati, a službeno otvorenje je u 10 sati.

Kulturno umjetnički program na pozornici uveličat će ženska pjevačka skupina ''Vesele šokice'' iz Slavonskog Broda, muška pjevačka skupina ''Biđani'' iz Bickog Sela, Folklorni ansambl Požega, KUD Bektež te tamburaški sastav ''De Gotho''.


Tagovi

7. AgroTour Slavonija Sajam Požega Poljoprivredna televizija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]