Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slama Land Art
  • 13.08.2018. 10:20

Na Staroj Dravi vatra progutala majku zemlju - Slama još jednom oduševila

Na prostoru Stare Drave kod Bilja u okolici Osijeka, održan je 13. po redu Slama Land Art Festival, koji je ove godine bio posvećen ženskoj energiji - Femini

Foto: Vedran Stapić
  • 722
  • 88
  • 0

I ove godine organizatori Slama Land Art Festivala kreirali su nezaboravno iskustvo uživanja u spoju umjetnosti i prirode. Na prostoru Stare Drave u Bilju, u subotu i nedjelju (11. i 12. kolovoza 2018.) slama je poprimila različite oblike, a na kraju festivala, već tradicionalno vatra je progutala centralnu instalaciju majka zemlja u sklopu performansa. Upravo ta atraktivna i pomalo provokativna skulptura privukla je i najviše pažnje okupljenih, jer je malo tko želio propustiti priliku prošetati njenom maternicom.

Ovogodišnji festival održao se po trinaesti put zaredom, a prateći numerologiju i moguća značenja određenih brojeva, odlučili su broju 13 doznačiti samo pozitivna svojstva, te upravo zbog toga Slama Fest posvetiti Femini, odnosno, ženskoj energiji. Moglo se osjetiti zadovoljstvo okupljenih, a bez obzira na temu, niti muške publike nije nedostajalo, dapače. 

Uz Nikolu Fallera domaći i strani umjetnici kreirali su slamnate skulpture, priredili tematske interaktivne kreativne radionice, plesne i akrobatske te glazbene izvedbe. 

Pogledajte kadrove ovogodišnje Slame u sljedećem foto prilogu.


Fotoprilog


Tagovi

Slama Nikola Faller Bilje Festival Femina


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.