Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 06.02.2020. 10:30
  • Grad Beograd, Beograd

Na sajmu BeoWine domaći i svetski proizvođači vina

Zainteresovani posetioci će moći da degustiraju domaća i svetska vina od 20. do 23. februara u hali 3 i 3A, od 10 do 19 sati. Tokom poslednjeg dana, 23. februara, sajam će biti otvoren do 18 sati.

Foto: facebook/Sajam vina - BeoWine
  • 105
  • 4
  • 0

Jedan od najatraktivnijih sajmova u Srbiji, koji iz godine u godinu izaziva sve veće interesovanje je Sajam vina BeoWine koji će biti održan u glavnom gradu od 20. do 23. februara na Beogradskom sajmu.

Vinski turizam u Srbiji sve se više razvija, pa izlaskom srpskih vina na inostrano tržište, raste i broj malih i porodičnih vinarija. Radi podsećanja, u prošloj godini procenjuje se da je samo sa teritorije Šumadijskog okruga izvoz vina bio preko četiri miliona evra, gde se najviše od svih opština istakla Topola, poznata po vinarstvu i vinogradarstvu.

Izvoz agrarnih proizvoda - 40 miliona evra!

Pored domaćih vinara, na BeoWine-u posetiocima će se predstaviti i regionalni i svetski poznati proizvođači vina, kao i vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju ovo "piće bogova". U ponudi će biti i najsavremenija oprema za vinarstvo i vinogradarstvo.

Za specifičnu, ali i široku publiku

Zainteresovani posetioci će moći da degustiraju domaća i svetska vina u hali 3 i 3A, od 10 do 19 sati. Tokom poslednjeg dana, 23. februara, sajam će biti otvoren do 18 sati.

Ova manifestacija koja se paralelno održava sa Sajmom turizma, usmerena je na poslovno orijentisanu publiku, a ujedno je i atraktivna za najširu publiku, ljubitelje vinske kulture i vinskog turizma, navodi se na sajtu Beogradskog sajma.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, porodična - roditelji sa decom do 16 godina je 800 dinara, dok je grupna 300.


Tagovi

Beogradski sajam BeoWine Sajam vina Vinski turizam


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]