Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 14.04.2020. 19:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Međunarodni sajam poljoprivrede - od 19. do 25. septembra?

Rukovodstvo Novosadskog sajma, na čelu sa generalnim direktorom Slobodanom Cvetkovićem donelo je odluku da se Međunarodni poljoprivredni sajam, umesto u redovnom, prolećnom terminu, održi na jesen, od 19. do 25. septembra, kada građani i privreda prevaziđu trenutne izazove.

Foto: Vedran Stapić
  • 4.291
  • 213
  • 0

Pandemija virusa korona paralisala je ekonomiju u celom svetu i ugrozila zdravlje i živote populacije. Radi što efikasnijeg suzbijanja širenja pandemije i lečenja građana, Novosadski sajam je ustupio deo svojih prostornih kapaciteta za terensku bolnicu.

Ceneći napore u suzbijanju pandemije i preporuke medicinskih stručnjaka i Vlade Srbije, rukovodstvo Novosadskog sajma, na čelu sa generalnim direktorom Slobodanom Cvetkovićem donelo je odluku da se Međunarodni poljoprivredni sajam, umesto u redovnom, prolećnom terminu, održi na jesen, od 19. do 25. septembra ove godine, kada građani i privreda prevaziđu trenutne izazove.

Ono što je izostalo na proleće, biće nadoknađeno na jesen

Prema rečima direktora Cvetkovića, očekuje se da sajamska industrija tokom jeseni organizuje mnoštvo događaja koji su ovog proleća izostali. To se uz Novosadski, odnosi i na Beogradski sajam, ali i na druge evropske i svetske sajmove.

Međunarodni sajam poljoprivrede održaće se od 19. do 25. septembra 2020. godine

Postoji mogućnost da efekti Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu budu i manji, ali menadžment Sajma je uveren da može da organizuje kvalitetan događaj.

Jedna od razmatranih mogućnosti bila je i da se Međunarodni poljoprivredni sajam održi u istom terminu sa Međunarodnim sajmovima "Lorist". Ipak, odlučeno je da se ti sajmovi održi kako je i planirano u redovnom terminu i punom predviđenom kapacitetu.

Uz strpljenje i dobro zdravlje, Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu kapije za posetioce otvara 19. septembra.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Novi Sad Novosadski sajam Sajam poljoprivrede Slobodan Cvetković


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner