Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 25.08.2021. 12:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Međunarodni sajam poljoprivrede od 18. do 24. septembra - antigenski test uračunat u cenu karte

Brzi antigenski test uračunat je već u cenu karte - 600 dinara pojedinačna i 400 dinara je cena ulaznice po osobi u organizovanim posetama, dok deca od sedam do 12 godina i penzioneri ulaznicu plaćaju 250 dinara, kaže Slobodan Cvetković.

Foto: Verica Matić
  • 1.089
  • 121
  • 0

Nakon obaveštenja da je Novosadski sajam dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za održavanje 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. septembra, organzatori su obezbedili i brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani.

"Za Novosadski sajam zdravlje svih učesnika je najvažnije i zato se i dalje prati epidemiološka situacija, a kao društveno-odgovorna kompanija, u tom periodu učinićemo sve napore da bezbednost izlagača i posetilaca ne bude ugrožena", rekao je generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Pojedinačna ulaznica - 600 dinara

Uslov za održavanje priredbi je poštovanje svih protokola i mera - Digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test.

"Uz veliku podršku Grada Novog Sada obezbedili smo sredstva za brze antigenske testove i za izlagače i posetioce (koji nemaju neki od potrebnih dokumenata). Taj brzi antigenski test neće biti dodatno naplaćivan. Uračunat je već u cenu karte - 600 dinara pojedinačna i 400 dinara je cena ulaznice po osobi u organizovanim posetama, dok deca od sedam do 12 godina i penzioneri ulaznicu plaćaju 250 dinara", kaže Cvetković i dodaje da ako se bude povećavao broj zaraženih, neće biti moguće da se neko od zaraženih nađe u krugu Sajma.

Za posetioce (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju. Uz brojne domaće izlagače, dolazak su najavile firme iz Češke, koja je zemlja partner, Italije, Španije, Belorusije, Poljske, Holandije, Turske, kao i susednih zemalja.

Međunarodni poljoprivredni sajam ključni je događaj na polju agrobiznisa u ovom delu Evrope i mesto na kojem Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i sve relevantne pokrajinske i gradske institucije Novog Sada predstavljaju subvencije za poljoprivrednu proizvodnju, a izlagači najnovija dostignuća u poljoprivredi, proizvode i iskustva.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Novosadski sajam Slobodan Cvetković Antigenski tekst Cena ulaznice


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao