Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hortikultura
  • 03.04.2022. 10:00
  • Grad Beograd, Beograd

Međunarodni sajam hortikulture i organske proizvodnje od 7. do 11. aprila

Iako poznatiji kao "Bašta srca sajma", Sajam hortikulture sa izložbama okuplja izlagače - pojedince, udruženja, zemljoradničke zadruge, privredne organizacije...

Foto: sajam.rs
  • 163
  • 28
  • 0

Međunarodni sajam hortikulture, 27. po redu, 25. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda "Darovi prirode", 10. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme i 6. Izložba organske proizvodnje "Organic" BeoPlantFair održaće se ove godine od 07. do 11. aprila na Beogradskom sajmu u hali 3, prenosi se na sajtu Ministarstva poljoprivrede.

Iako poznatiji kao "Bašta srca sajma", Sajam hortikulture sa izložbama okuplja izlagače - pojedince, udruženja, zemljoradničke zadruge, privredne organizacije - iz raznih oblasti hortikulture: voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva, gajenja lekovitog bilja, pčelarstva, uzgoja i održavanje zelenih površina, nove opreme i mehanizacije i drugo.

Bašta srca sajma sa domaćim i stranim izlagačima

Na jednom mestu okupiće se veći broj izlagača iz zemlje i inostranstva, koji će predstaviti aktuelnosti i dostignuća u gotovo svim robnim grupama iz oblasti hortikulture - od sadnog materijala, semenske robe, dekorativnih biljaka, proizvodnje i prerade voća i povrća, organskog bilja ili dizajniranja enterijera pa do zalivnih sistema, opreme za navodnjavanje i pribora za zalivanje, plastenika i tako dalje.

Izložba "Darovi prirode" ponudiće čajeve i meleme, lekovito i aromatično bilje, med i preparate od meda, gljive i šumske plodove, fitokozmetičke i fitofarmakološke preparate.

Sajam će biti otvoren od 7. do 10. aprila od 10 do 19h, odnosno 11. aprila od 10 do 16h. Cena ulaznice je 400 dinara.


Tagovi

Sajam hortikulture Darovi prirode Beogradski sajam Lekovito bilje Semenski materijal


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...