Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 03.11.2015. 18:00

Međunarodni sajam etno hrane i pića u Beogradu

U Beogradu će se od 25. do 28. novembra održati Međunarodni sajam etno hrane i pića koji organizuju Beogradski sajam u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Privrednom komorom Beograda te drugim partnerima.

  • 127
  • 7
  • 0

Beogradski sajam i ove godine, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i privrednom komorom Beograda te drugim partnerima, organizuje Međunarodni sajam etno hrane i pića, koji će se u Beogradu održati od 25. do 28. novembra, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Grada Beograda.

Reč je o specijalizovanom sajmu, posebno namenjenom proizvođačima tradicionalnih prehrambenih proizvoda sa registrovanom delatnošću, kao i proizvođačima prateće opreme za proizvodnju takvih tradicijskih proizvoda u jugoistočnoj Evropi.

Put do inostranih kupaca

Na prošlogodišnjem Sajmu etno hrane i pića nastupilo je 320 izlagača, sa više od 1.500 različitih proizvoda iz Srbije, BiH, Bugarske, Grčke, Italije, Rumunije i Ruske Federacije, uz zabeleženih više od 4.000 posetilaca. Sajam je, kako ističu organizatori, rezultirao formiranjem tržišta specifičnih i visoko kvalitetnih proizvoda, koji su našli svoj put i do inostranih kupaca.

Cilj je predstavljanje proizvođača radi zaključenja kupoprodajnih ugovora sa potencijalnim kupcima iz Srbije i inostranstva, pronalaženje investitora za proizvodnju, ambalažu i plasman etno proizvoda, edukacija proizvođača iz oblasti standardizacije, upoznavanje tržišta sa specifičnim proizvodima i promocija etno hrane i pića i tradicionalnog načina pripremanja prehrambenih proizvoda kao dela kulturnog identiteta naroda.

Zainteresovani za učestvovanje mogu se javiti organizatorima putem sledećih kontakata: Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Republika Srbija; tel: + 381 11 2655 229; faks: + 381 11 2655 419; kontakt osobe: Mirjana Lukić i Tatjana Gavrilović; e-mail: partner@sajam.rs. Obrazac prijave sa svim detaljima možete naći u prilogu članka.


Dokumenti


Tagovi

Sajam etno hrane i pića Predstavljanje proizvođača Inostrani kupci Specijalizovani sajam Tradicionalni prehrambeni proizvodi


Autorka

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uverenja ne čine vas boljom osobom. Delovanje čini."