Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 09.12.2021. 14:00

Karlovačka vinska idila 11. i 12. decembra

Na Trgu Branka Radičevića biće organizovana izložba i degustacija vina, kao i muzički program, ali i recitacija poezije.

Foto: Facebook/Karlovačka vinska idila
  • 91
  • 6
  • 0

Manifestacija "Karlovačka vinska idila" biće svečano održana od 11. do 12. decembra u Sremskim Karlovcima. Na Trgu Branka Radičevića biće organizovana izložba i degustacija vina, kao i muzički program, ali i recitacija poezije. U svečanoj sali zgrade Opštine biće upriličena predavanja, predstave, koncerti, radionice i prijemi.

Detaljan program objavljen je na zvaničnoj fejsbuk stranici manifestacije, a počinje u petak 10. decembra predavanjem profesora dr Dragoslava Ivaniševića na temu "Održivo vinogradarstvo i klimatske promene" u 17h.

U subotu će biti organizovan i program za decu, kao i svečana izložba i degustacija vina i tipičnih proizvoda, u nedelju od 17h biće organizovano predavanje i vinska degustacija na temu "Vina Srbije", a oba dana posetiocima će biti na raspolaganju odabrani muzički program latino, džez, italijanske, ali i tamburaške melodije sa odabranim šlagerima Jugoslavije. Takođe, događaj će upriličiti i čitanje poezije Branka Radičevića, ali i drugih pesnika ljubavne i vinske tematike.

Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog broja publike moguće je prisustvovanje uz pozivnicu. Cena čaše pri ulazu se naplaćuje 200 dinara.


Tagovi

Karlovačka vinska idila Degustacija vina Održivo vinogradarstvo Vina Srbije


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...