Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dalmatina 2019.
  • 28.10.2019. 11:00

Jubilarni, 10. Međunarodni pčelarski sajam Dalmatina 2019.

Na 60 štandova predstaviće se veliki broj izlagača pčelarskih proizvoda, pčelarske opreme i pribora iz čitavog regiona.

Foto: Pixabay/5239640
  • 92
  • 3
  • 0

Deseti međunarodni pčelarski sajam - Dalmatina 2019., održaće se u organizaciji Saveza pčelarskih udruženja Splitsko - dalmatinske županije, 10. i 11. novembra, 2019. u Splitu. Na 60 štandova predstaviće se veliki broj izlagača pčelarskih proizvoda, pčelarske opreme i pribora iz čitavog regiona.

Prema najavama organizatora, očekuju se izlagači iz Poljske, Srbije, BiH i Slovenije, kao i prezentovanje dostignuća u proizvodnji izvornih pčelinjih proizvoda. Osim bogatog izložbeno - prodajnog prostora, održaće se kao i uvek na sličnim manifestacijama, stručno edukativni skup i svečana dodela priznanja najbolje ocenjenim pčelarima na takmičenju u kvalitetu meda.

Na ovogodišnjem sajmu upriličiće se "Medni doručak“ od meda sa hrvatskih pčelinjaka, na kome će učestvovati svi izlagači, posetioci, ali i deca osnovnih škola iz Otoka Dalmatinskog, OŠ "Kamešnica“ i Hana - Obrovac Sinjski OŠ “Ivan Mažuranić“, koja će predstaviti i rad učeničkih zadruga.

Detaljan program događanja pogledajte ovde


Tagovi

Dalmatina 2019 Pčelarski sajam Međunarodni sajam


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!