Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Balkan Cheese Festival
  • 24.06.2021. 13:00

Izložba autohtonih sireva Balkana - 26. i 27. juna

Posetioci će na izložbi moći da vide i degustiraju više desetina sireva i poslastica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Francuske i da uživaju u šetnji ovim parkom prirode dok uparuju ukuse delikatesa.

Foto: Facebook/Balkan Cheese Festival
  • 104
  • 7
  • 0

Jedanaesta izložba autohtonih sireva Balkana "Balkan Cheese Festival" biće održana objedinjeno sa festivalom poslastica i slatkiša "Sladak život" predstojećeg vikenda - 26. i 27. juna na prostoru Botaničke bašte u Beogradu. Posetioci će na izložbi moći da vide i degustiraju više desetina sireva i poslastica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Francuske i da uživaju u šetnji ovim parkom prirode dok uparuju ukuse delikatesa.

Svečana dodela nagrada za najbolje sireve po glasovima publike, najlepši štand i najlepši tanjir sireva biće održana u nedelju, 27. juna u 18 časova.

Cena jednodnevne ulaznice za Botaničku baštu ostaje nepromenjena - 300 dinara. Ulaznice su dostupne na biletarnici Botaničke bašte i onlajn.

Radno vreme "Balkan Cheese Festivala" biće od 10 do 20 časova u subotu i nedelju.

Događaj se organizuje u skladu sa merama i preporukama Vlade Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije i Gradskog zavoda za javno zdravlje.


Tagovi

Balkan Cheese Festival Autohtoni sirevi Balkana Botanička bašta


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...