Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zelena nedelja
  • 12.11.2021. 07:30

Grüne Woche: Rezervišite datum za 87. izdanje Zelene nedelje u Berlinu

Nakon ovogodišnjeg onlajn izdanja posetioce u januaru 2022. očekuju stočarske izložbe uživo, mehanizacija svih vrsta, a moći će da probaju hranu i specijalitete iz celog sveta.

Foto: Messe Berlin GmbH
  • 100
  • 12
  • 0

Jedinstvena međunarodna izložba poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije - Zelena nedelja (Grüne Woche) održaće se već tradicionalno u Berlinu, u Nemačkoj od 21. do 30. januaru.

Nakon virtuelnog izdanja 2021., posetioce sledeće godine očekuju stočarske izložbe uživo, poljoprivredna mehanizacija svih vrsta, a moći će da probaju hranu i specijalitete iz celog sveta. Osim toga, omogućeno im je učestvovanje u raznim seminarima, a zahvaljujući poslovnim susretima moći će da sklope i saradnje.

Sve su to pokazatelji uspešnosti ovog najvećeg međunarodnog događaja u sektoru agrara koji ima dugu tradiciju, a održaće se već 87. put.

"Dogodine ćemo ponovno moći uživo da ugostimo posetioce na izložbenom prostoru. To je veliki podsticaj za naš tim, da nastavimo pripreme punom parom", saopštili su organizatori. Na poslednjem pretpandemijskom sajmu bilo je više od 1.700 izlagača iz 68 zemalja sveta koji su predstavili svoje proizvode na 118.200 m2, a posetilo ga je preko 400.000 ljudi.

Stočarske izložbe neizostavan su deo sajma

 Koncept i specifične teme za izdanje 2022. trenutno se razvijaju zajedno s partnerima, Nemačkim udruženjem poljoprivrednika (DBV) i Savezom nemačke prehrambene industrije (BVE) kao i sa Federalnim ministarstvom poljoprivrede. Uz to, "Messe Berlin" u saradnji sa radnicima u zdravstvu radi na sigurnosti i higijenskim merama.

"Cilj je uspostaviti sigurno okruženje za naše posetioce, partnere i izlagače, a pritom obezbediti da ovaj događaj ostane poseban doživljaj", reči su koordinatora ovog sajma, Larsa Jegera.


Tagovi

Zelena nedelja Grüne Woche Berlin Nemačka Messe Berlin Lars Jaeger Sajam


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.