Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival zdravlja
  • 13.11.2019. 15:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Festival zdravlja iz prirode u Bjelovaru

Na festivalu će se okupiti 30-tak izlagača iz raznih dijelova Republike Hrvatske, najavljuje Mirela Štefinec Plavac, predsjednica Udruge "Zadovoljna žena".

Foto: Pixabay/Melk Hagelslag
  • 580
  • 184
  • 0

Drugu godinu zaredom održat će se u Bjelovaru manifestacija Festival zdravlja iz prirode koju organizira Udruga "Zadovoljna žena", osnovana s ciljem uključivanja u javni i društveni život svih dobnih skupina žena, pružanju pomoći i zaštitu prava žena, promicanje slobodnog kreativnog i kulturnog izražavanja i promicanja vrijednosti građanskog društva.

Festival zdravlja iz prirode održava se u subotu, 16. studenog u hotelu Central u Bjelovaru u vremenu od 9,00 do 18,00 sati.

"Riječ je o manifestaciji prodajno-izložbenog karaktera s tematikom zdrava bio hrana (sjemenke, brašna, ulja, sokovi, čajevi i sl.), prirodna kozmetika (kreme, masti, tinkture, sapuni, eterična ulja i sl.), nakit izrađen od prirodnih materijala. Na festivalu će se okupiti 30-tak izlagača iz raznih dijelova Republike Hrvatske", najavljuje Mirela Štefinec Plavac, predsjednica Udruge. 

Osim izlagača na Festivalu će biti i popratnih događanja od kojih izdvajaju nastup dječjeg vrtića Ciciba te bjelovarskih Slavuja-Fakina. Posebni gosti - izlagači su strukovna škola iz Đurđevca – (frizer-kozmetičar).


Tagovi

Festival zdravlja iz prirode Bio hrana Festival


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]