Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Organska proizvodnja
  • 03.05.2022. 15:00
  • Izmir

Ekoloji Izmir 2022: Međunarodna manifestacija posvećena organskoj proizvodnji

Ekoloji Izmir održava se u srcu regije koja je vodeća u sektoru povrtarstva u Turskoj. Tamo će biti predstavljen širok spektar proizvoda organskog ili eko sektora.

Foto: Ekoloji Izmir
  • 72
  • 5
  • 0

Ovogodišnji 11. Međunarodni sajam ekologije i organske proizvodnje predstavlja Tursku u oblasti ekologije i sertifikovane organske proizvodnje na nacionalnom i međunarodnom planu. Jedinstvena sajamska manifestacija se održava u turskom gradu Izmiru od 26. do 29. maja 2022. godine.

U svetu je ova zemlja na 18. mestu kada je u pitanju organska poljoprivreda, a na 7. mestu po broju uzgajivača. Zauzima 6. mesto po izvozu te proizvoda u Evropsku uniju.

Ekoloji Izmir održava se u srcu regije koja je vodeća u sektoru povrtarstva u Turskoj. Tamo će biti predstavljen širok spektar proizvoda organskog ili eko sektora: hrana, tekstil, proizvodi za ličnu higijenu i čišćenje, đubriva, zaštitna sredstva, turizam, obnovljiva energija, mehanizacija, kontrolne i sertifikacione kompanije, laboratorije za analizu i alternativno obrazovanje iz ove oblasti, javne institucije.

Održaće se konferencije i seminari, organska pijaca kao i brojni prateći događaji.

Na više od 2.600 m² izložbene površine očekuje se oko 150 izlagača i više od 8.000 kupaca.


Tagovi

Izmir Turska Sajam Organska poljoprivreda Ekoloji Izmir


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.