Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Državni pčelarski sajam
  • 04.11.2021. 15:00
  • Grad Beograd, Beograd

Državni pčelarski sajam 12. i 13. februara 2022. godine

Prema najnovijim informacijama Sajam će, 13. po redu, otvoriti ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Foto: Verica Matić (ilustracija)
  • 477
  • 49
  • 0

Savez pčelarskih organizacija Srbije organizuje Državni pčelarski sajam 13. po redu 12. i 13. februara u hali 2 Beogradskog sajma. Ulaz za građane potrošače pčelinjih proizvoda je i dalje besplatan, kao i ulaz za članove SPOS-a, a ulaz za pčelare koji nisu u SPOS-u je 350 dinara za jedan ulazak.

Prema najnovijim informacijama Sajam će otvoriti ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Tokom dva dana sajma bi će održano predavanje i predstavljanje svih prijavljenih inovacija, kao i proglašenje najboljih.

Kako se navodi na sajtu SPOS-a, svaki izlagač opreme za pčelarstvo je dužan da organizatoru neposredno pre početka sajma uruči povlašćeni sajamski cenovnik svih proizvoda, kao i da ga istakne na vidljivom mestu na štandu te da ga strogo poštuje. Podizanje cena tokom održavanja sajma nije dozvoljeno.

Puna kotizacija za sve izlagače iznosi 20.889 dinara (+PDV), za tezge i štandove do šest metara kvadratnih. Za članove SPOS-a koji izlažu isključivo pčelinje proizvode cena se umanjuje na svega trećinu pune cene, odnosno iznosi 6.963 dinara (+PDV).

Prijava za učešće na sajmu obavlja se sledećom procedurom. Najpre uplatite na račun SPOS-a u Banci Poštanska štedionica: 200-2361360102033-24, a uplatnicu sa podacima ispisanim na propisanom obrascu (ime i prezime, puna adresa, telefoni, mejl, spisak svega što izlažete, naziv društva pčelara preko koga ste član SPOS-a) šaljete na adresu SPOS-a sa naznakom “Za sajam”.

Takođe morate dostaviti precizan tekst koji želite da stoji iznad štanda, na površini namenjenoj toj svrsi koja je deo štanda (naziv firme, naziv pčelarskog gazdinstva, pismo na kome će biti ispisan tekst - ćirilica/latinica, vaše ime i prezime i slično, po želji). Ako ne dostavite ovaj tekst, organizator će ispisati vaše ime i prezime. Ispisivanje je uključeno u cenu štanda. Raspored izlagača u hali određuje organizator. 


Izvori

SPOS


Tagovi

Državni pčelarski sajam Branislav Nedimović SPOS Kotizacija Štand


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...