Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viteški salon vina
  • 11.03.2020. 13:00

Drugi Viteški salon vina u Novom Sadu krajem maja

Ovom manifestacijom olakšava se put mladim i još uvek neafirmisanim vinarima da dođu do budućih kupaca, kao i da predstave svoje turističke potencijale.

Foto: Facebook/Red Vinskih Vitezova Evrope
  • 97
  • 4
  • 0

Manifestacija Drugi "Viteški salon vina" održaće se 30. maja u Kulturnoj stanici "Eđšeg", Antona Čehova 4 u Novom Sadu, kada će se predstaviti vinarije sa teritorije AP Vojvodine, odnosno predstaviće se gostima Reda vinskih viteza Evrope.

Vinarima Fruške Gore neophodno je udruživanje

Prošle godine na Viteškom salonu učestvovalo je 20-ak vinarija, među kojima je jedna mlada vinarija nagrađena titulom VITEŠKOG VINA, a reč je o vinariji Apatović iz Sremskih Karlovaca, navodi se na zvaničnoj fejsbuk objavi manifestacije.

Afirmacijom mladih vinarije do boljeg plasmana

Samo uz podršku Grada Novog Sada i pokrajinske Vlade, naročito sekretarijata za privredu i turizam, organizatori smatraju da je moguće ostvariti velike rezultate na promociji Vojvođanskih vina i realizovati put potencijal razvoja vinskog turizma. Ovom manifestacijom olakšava se put mladim i još uvek neafirmisanim vinarima da dođu do budućih kupaca, kao i da predstave svoje turističke potencijale.

Vinarija Kiš: Tradicija, znanje i nove tehnologije

Početak manifestacije je u 16h, a manifestacija će trajati do 20h. Ceremonija svečanog otvaranja počinje u 17h. Salon će svečano otvoriti predsednik Udruženja Miroslav Mrnuštik, članovi REDA VINSKIH VITEZOVA EVROPE i predstavnici Vlade AP Vojvodine i Grada Novog Sada.


Tagovi

Viteški salon vina Novi Sad Vinarije Vojvodine Vojvođanska vina Mlade vinarije Viteško vino


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...