Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 16.07.2021. 10:00
  • Pčinjski okrug, Vranje

Drugi sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda 11. septembra u Vranju

Na štandovima firmi koje ugovaraju proizvodnju i otkupljuju lekovito, začinsko i aromatično bilje, zainteresovani će moći da se upoznaju sa uslovima koje vam nude kako za proizvodnju na vašem imanju, tako i za sakupljanje u prirodi.

Foto: Depositphotos/Loraliu
  • 113
  • 61
  • 0

Grad Vranje i Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) 11. septembra 2021. godine organizuju Drugi sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda, na kome svi pčelari SPOS-a mogu učestvovati potpuno besplatno. Sajam će se organizovati u isto vreme i na istom mestu kao i Četvrti pčelarski sajam jugoistočnog Balkana.

Program:

  • 10.30-11.00: Ceremonija otvaranja (zajednička sa Četvrtim pčelarskim sajmom jugoistočnog Balkana);
  • 11.00-11.15: Kulturno-umetnički program;
  • 09.00-19.00: Izložbeno-prodajno-poslovni deo;
  • 11.30-18.00: Ugovaranje proizvodnje i plasmana lekovitog, začinskog i aromatičnog bilja 

Na štandovima firmi koje ugovaraju proizvodnju i otkupljuju lekovito, začinsko i aromatično bilje, zainteresovani će moći da se upoznaju sa uslovima koje vam nude kako za proizvodnju na vašem imanju, tako i za sakupljanje u prirodi. Dobiće i podatke o lekovitom bilju koje je istovremeno i medonosno, te ga mogu saditi na pčelinjacima i ostvariti dvostruku korist.

  • 13.30-15.00: Predavanja stručnjaka o lekovitom bilju 

Prijavljivanje

Pravo učešća imaju izlagači lekovitog, začinskog i ukrasnog bilja, kao i izlagači pčelinjih proizvoda. Zabranjeno je izlaganje bilo čega drugog sem navedenog asortimana. Kotizacije za izlaganje nema, izlaganje je besplatno, ali su izlagači dužni da obezbede sopstveni štand, dužine do dva metra.

Za izlaganje pčelinjih proizvoda mogu se prijaviti isključivo pčelari SPOS-a, koji su se učlanili u SPOS za 2020. i 2021. godinu.

Prijavljivanje je obavezno, najkasnije do 20. avgusta 2021. godine. Prijavljivanje nakon navedenog datuma nije moguće. Prijave se primaju do popune raspoloživog broja mesta.

Izlagači koji pored izlaganja i ugovaraju proizvodnju i plasman lekovitog, začinskog i ukrasnog bilja, kao i pčelinjih proizvoda, to moraju da naglase u svojoj prijavi, jer će takvi izlagači dobiti odgovarajuća posebna mesta na sajmu, kako bi poljoprivredni proizvođači mogli lako da ih nađu.

Prijavljivanje se obavlja mejlom na: nebojsa.stamenkovic@vranje.org.rs

Za sve dodatne iformacije obratite se na telefon: 064/22-18-705


Tagovi

SPOS Sajam Lekovito i začinsko bilje Pčelinji proizvodi


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.