Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 14.05.2021. 17:00

Dani poljoprivrede onlajn od 18. maja - u fokusu subvencije

U virtuelnim izložbenim halama biće predstavljena poljoprivredna mehanizacija, priključne mašine, rezervni delovi, oprema za navodnjavanje, mašine i oprema za stočarstvo...

Foto: Novosadski sajam
  • 154
  • 8
  • 0

Novosadski sajam na platformi ExpoOnline.rs, od 18. do 21. maja, organizuje Dane poljoprivrede onlajn. Biće to još jedna prilika da se u virtuelnom prostoru povežu izlagači i posetioci, ali i da podrška agraru Srbije.

Proizvode, usluge, saznanja i iskustva u četiri dana ponudiće pojedinci i kompanije koji se bave agrarom ili agraru bliskim privrednim granama. Biće tu i predstavnici finansijskih institucija, organizacija i udruženja… Izlagači na platformu Novosadskog sajma ExpoOnline.rs stižu iz Srbije, ali i iz inostranstva - Češke, Španije, Rumunije, Holandije i Hrvatske.

Novosadski sajam organizuje Dane poljoprivrede onlajn - promocija agrara

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije predstavljaju se izlagači koji u ponudi imaju organske proizvode, dok su Prijatelj Dana poljoprivrede Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Grad Novi Sad subvencionisali nastup malih poljoprivrednih proizvođača.

Šta je u ponudi?

U virtuelnim izložbenim halama biće predstavljena poljoprivredna mehanizacija, priključne mašine, rezervni delovi, oprema za navodnjavanje, mašine i oprema za stočarstvo, stočnu hranu, klanice, mužu, mlekarske mašine, prehrambenu industriju, preradu voća i povrća, kao i poslastičarstvo.

Tu su i rezervni delovi, akumulatori, točkovi, merni instrumenti, ambalaža, semenski materijal, sredstva za zaštitu bilja, alati, biljni i hemijski i proizvodi naftne industrije, oprema za šumarstvo i građevinski materijal.

Neće izostati ni najnovije tehnologije u oblasti poljoprivredne proizvodnje ni usluge koje će, između ostalih, ponuditi Generalni sponzor Generali Osiguranje Srbija - osiguranje useva i plodova, osiguranje životinja…

Događaje pripremaju:

  • Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije;
  • Ministarstvo za brigu o selu;
  • Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo;
  • Privredna komora Vojvodine;
  • Fondacija "Prosperitati";
  • Kite DOO;
  • Semenarska asocijacija Srbije i
  • Novosadski sajam i Color Media Communications.

*Sve aktivnosti se mogu pratiti u zakazano vreme, ali i odloženo.

U virtuelnim izložbenim halama biće predstavljena i poljoprivredna mehanizacija

U fokusu Dana poljoprivrede onlajn su pre svega subvencije i konkursi za novčane podsticaje poljoprivredi i ruralnom razvoju. To će biti i glavne teme onlajn konferencija i panela koji se organizuju uz prezentacije i promocije.

B2B sastanci

Na Danima poljoprivrede onlajn pogodnost za sve izlagače i zainteresovane posetioce je organizovanje B2B sastanaka, od 18. do 21. maja, od 10 do 17 časova. B2B poslovni sastanci su prilika za izlagače, da se sretnu sa predstavnicima kompanija, ne samo iz Srbije i Regiona, već iz celog sveta, razgovaraju o unapred utvrđenim temama u kontekstu ostvarivanja saradnje i proširivanja poslovanja.

Susret mogu da zatraže izlagači i registrovani posetioci priredbe. Prijavljeni učesnici će se međusobno povezivati na osnovu iskazanih interesovanja ili predstavljenih proizvoda i usluga. O terminu će odlučivati kontaktirani izlagač, u skladu sa planom sastanaka i aktivnostima koje već ima.

Pravo da se prijave imaju i izlagači i oni koji to nisu. Registracija se ne naplaćuje, ali je obavezna za predstavnika kompanije koji je posetilac priredbe i želi da zakaže B2B sastanak.

Poklon igra

Radno vreme Dana poljoprivrede onlajn je od 10 do 17 časova. U tom intervalu je najjednostavnije uspostaviti kontakt sa izlagačima i dogovoriti način dalje komunikacije.

Priredba može da se pogleda i van zadatog vremenskog okvira, ali će posetioci na eventualna pitanja odgovore sačekati do narednog radnog dana.

Kompanija Agropanonka, dugogodišnji Darodavac na priredbama Novosadskog sajma, organizuje Poklon igru u kojoj je glavna nagrada traktor Belarus 82.1.

Uslov za učestvovanje u Poklon igri je važeća saobraćajna dozvola za Belarus traktor, kupljen u Agropanonci ili kod ovlašćenih dilera. Svi koji žele da okušaju sreću mogu to da učine prijavljivanjem za Poklon igru Agropanonke na platformi Novosadskog sajma ExpoOnline.rs, ili prilikom posete "Sajma u Agropanonci" u Ulici Filipa Višnjića 10, u Novom Sadu.

Poklon igra Agropanonke traje do 10. juna, kada će kompanija saopštiti tačan datum izvlačenja imena srećnog dobitnika. Termin će biti objavljen na platformi ExpoOnline.rs i na sajtu Novosadskog sajma www.sajam.net.

(Iz kompanije Agropanonka najljubaznije mole sve koji odlaze u Agropanonku, da posetu najave blagovremeno, kako bi mogle da budu ispoštovane sve epidemiološke mere bezbednosti).

Poseta se ne naplaćuje

Poseta Dana poljoprivrede online se ne naplaćuje, a registracija nije neophodna. Obavezna je samo za one koji žele da zakažu poslovni B2B sastanak, ili učestvuju u Poklon igri Agropanonke.

Podrška priredbi Novosadskog sajma, posvećenoj agraru, od 18. do 21. maja, a koja će biti održana na platformi ExpoOnline.rs su:

  • Pokrovitelj Dana poljoprivrede online - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije
  • Prijatelj Dana poljoprivrede online - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo
  • Grad Novi Sad
  • Generalni sponzor - Generali Osiguranje Srbija
  • Zemlja partner - Češka Republika
  • Zlatni  sponzor - Al Dahra

Dani poljoprivrede onlajn nisu zamena za Međunarodni poljoprivredni sajam. U očekivanju bolje situacije u celom svetu, ukoliko to epidemiološke mere dozvole, za jesen planiramo 88. međunarodni poljoprivredni sajam, koji želimo da priredimo na Novosadskom sajmu, od 18. do 24. septembra.

Verujemo da će Poljoprivredni sajam u Novom Sadu, u vremenu posle pandemije, ponovo biti izuzetan ambijent za sklapanje poslova, razmenu iskustava, informacija i uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Tada će platforma ExpoOnline.rs biti usluga više na priredbama organizovanim na tradicionalan način.


Tagovi

Dani poljoprivrede onlajn Novosadski sajam B2B sastanci Poklon igra


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner