Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Domaći proizvodi
  • 30.10.2020. 11:00

Dani domaće kuhinje uskoro u Pančevu - promocija malih proizvođača

Cilj manifestacije ostao je isti kao i pre pandemije virusa korona - promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Foto: Facebook/Dani domaće kuhinje
  • 246
  • 10
  • 0

Udruženje "Hrana sa naših polja" u subotu, 7. novembra u TC BIG Pančevo u Pančevu organizuje jesenje Dane domaće kuhinje. Sajam će biti održan na otvorenom uz primenu svih epidemioloških mera, od 10 do 20 časova, a ulaz za sve posetioce je slobodan.  

Cilj manifestacije ostao je isti kao i pre pandemije virusa korona - promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu svoje mesto na tržištu.

Dani domaće kuhinje sredinom marta u Zemunu

Svi koji se uputute na Dane domaće kuhinje moći će da degustiraju i kupe brojne proizvode po specijalnim cenama koje su za njih pripremilo oko 20 malih proizvođača iz cele Srbije, ali i upoznaju se sa samim stvaraocima hrane i informišu o ponuđenim zdravim namirnicima. Ljubiteljima domaće hrane biće na raspolaganju meso, sir, zimnica, testenine, kolači, sokovi, med, vino, rakija i ostali domaći proizvodi.

Uz manifestaciju i radionice

U okviru manifestacije biće održane i dve radionice u periodu od 12 do 16 časova. Proizvođač testenine praviće, kuvaće i deliće posetiocima gotov proizvod na degustaciju. Jedan zemunski restoran predstaviće svoje tradicionalne proizvode i ponudiće gostima sajma da probaju hranu koja nastaje u njihovom restoranu.


Tagovi

Dani domaće kuhinje Hrana sa naših polja Manifestacija Mali proizvođači Domaća hrana Degustacija


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u