Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroBelgrade
  • 02.03.2021. 14:00

AgroBelgrade ove godine umesto predviđenog sajma - onlajn konferencija

Kako nastaviti putem rekordne proizvodnje, ostvariti još bolje rezultate kroz preradu sirovina i kako finansirati proizvodnju u 2021. godini, samo su neke od tema AgroBelgrade konferencije koja se organizuje umesto predviđenog sajma, a zbog aktuelnih pandemijskih mera.

Foto: Facebook/Agro Belgrade fair
  • 112
  • 39
  • 1

Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva AgroBelgrade zbog epidemiloške situacije biće realizovan kroz konferenciju, online B2B i Agro Belgrade Berry Business Forum. Ove godine biće otvoren 5. marta i to konferencijom na zvaničnom Youtube kanalu Agro Belgrade sa početkom od 18 h.

Na konferenciji govoriće se o četiri bitne teme koje se tiču uspešnog agro poslovanja u Srbiji tokom 2021. godine:

  • perspektive izvoznih tržišta voća i povrća;
  • potencijal jabučastog i koštičavog voća i sadnog materijala u Srbiji;
  • modeli finansiranja agro biznisa u Srbiji u 2021. godini
  • i napredne agro tehnologije u voćarstvu i povrtarstvu.

Kako se navodi u saopštenju, u godini iza nas poljoprivreda je pokazala koliko je značajna za prehrambenu sigurnost svake zemlje. Srbija se u tom pogledu izdvojila kao ona sa visokom nezavisnošću i odličnim performansama. Ne samo da nije bilo pada u proizvodnji uprkos vanrednom stanju i policijskom času tokom prolećne setve već je ostvarila rekordne rezultate u proizvodnji i izvozu.

Sa 4,1 milijardi dolara izvoza i rastom većim od 14 odsto Srbija se potvrdila kao regionalni lider u i sektoru poljoprivrede. Kako nastaviti putem rekordne proizvodnje, ostvariti još bolje rezultate kroz preradu sirovina i kako finansirati proizvodnju u 2021. godini, samo su neke od tema AgroBelgrade konferencije koja se organizuje umesto predviđenog sajma, a zbog aktuelnih pandemijskih mera.

Ko će zvanično otvoriti ovogodišnji AgroBelgrade i ko su govornici u okviru planiranih tema, pogledajte u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

AgroBelgrade Sajam Konferencija Epidemiološke mere


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...