Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 02.11.2021. 14:00
  • Grad Beograd, Beograd

Agro Belgrade - Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva krajem januara 2022.

Relativno nova manifestacija iz sektora polјoprivrede ponovo se priprema za sam početak naredne godine.

Foto: Agro Belgrade
  • 339
  • 21
  • 0

Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva u Srbiji Agro Belgrade održaće se od 27. do 29. januara 2022. godine na Beogradskom sajmu, najavio je organizator.

Relativno nova manifestacija iz sektora polјoprivrede ponovo se priprema za sam početak naredne godine. Za kratko vreme postala je vodeći regionalni sajamsko-konferencijski događaj u oblasti voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva i priprema se da osvoji rekordnih 30.000 m2 gde će se okupiti preko 1.000 izlagača i brendova, uklјučujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija.

Konferencije i okrugli stolovi

Svojim izlagačkim i konferencijskim delom ima za cilј da postane glavno mesto za razmenu znanja, iskustava i poslovnih prilika u ovim trima oblastima za region Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. Fokus je na poslovnom umrežavanju i stvaranju adekvatnih poslovnih prilika, naprednoj polјoprivredi i modernim sistemima proizvodnje i prerade, čime se želi postići bolјe pozicioniranje Srbije na inostranom tržištu. Važan aspekt sajma je i edukacija, sa cilјem unapređenja znanja predstavnika industrije, kako bi pobolјšali svoje poslovanje i došli do novih tržišta.
 
Nova manifestacija iz sektora polјoprivrede ponovo se priprema za sam početak naredne godine

Planirane su konferencije i okrugli stolovi, koji se bave pitanjima kao što su savremena tehnološka rešenja u polјoprivredi, edukacija proizvođača o modelima finansiranja polјoprivrede, organska proizvodnja, globalni plasman robe, sertifikacija, politike EU u polјoprivredi, kao i druge teme. U okviru Agro Belgrade B2B kafe-a povezaće se proizvođači sa profesionalnim kupcima i trgovcima iz celog sveta.

Pored brojnih izlagača iz sektora na sajmu se predstavlјaju lokalne samouprave sa svojim potencijalima, a posebno mesto zauzeće štand Republike Srpske koja će imati zajednički nastup na ovoj manifestaciji.

Specijalizovane mašine

Među brojnim eksponatima biće i traktori namenjeni voćarskoj proizvodnji, specijalizovane mašine za povrtarstvo i oprema za podrume renomiranih kuća. Najavlјene su brojne delegacije ne samo iz regiona već sa svih meridijana od Indije i SAD do Australije i Kine.

Pored brojnih izlagača ipredstavlјaju se i lokalne samouprave sa svojim potencijalima

Agro Belgrade je podržan od strane Ministarstva polјoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Grada Beograda - Sekretarijata za privredu i USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.


Tagovi

Agro Belgrade Međunarodni sajam voćarstva Vinogradarstva i povrtarstva u Srbiji Edukacija Tehnološka dostignuća


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao