Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zlatibor
  • 25.01.2022. 17:00
  • Zlatiborski okrug, Zlatibor

48. Simpozijum Poljoprivredna tehnika i 56. savetovanje agronoma na Zlatiboru

Od 30. januara do 3. februara 2022. godine u Hotelu Dunav na Zlatiboru

Foto: Hotel Dunav
  • 278
  • 39
  • 0

Sledeće sedmice, od 30. januara do 3. februara 2022. godine u Hotelu Dunav na Zlatiboru održava se 48. Simpozijum Poljoprivredna tehnika paralelno sa 56. savetovanjem agronoma i poljoprivrednika Srbije, u organizaciji Departmana za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Nacionalnog naučnog društva za poljoprivrednu tehniku, Zadružnog saveza Vojvodine i Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije.

Teme Simpozijuma su iz oblasti poljoprivredne tehnike, precizne poljoprivrede, semenarstva, zadrugarstva, vodoprivrede i drugih oblasti vezanih za poljoprivredu uopšte.

Tradicionalno će dešavanju prisustvovati veliki broj stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, poljoprivrednika, proizvođača poljoprivrednih priključnih mašina i rezervnih delova, trgovačkih kuća, projektantskih i inženjering subjekata, konsalting kompanija, stručnih udruženja, banaka, osiguravajućih kuća, uvoznika, zastupnika i distributera poljoprivredne mehanizacije, semenskih kuća, poljoprivrednih zadruga i vodoprivrednih preduzeća.

Prijava učesnika obavlja se preko sajta polj.uns.ac.rs (vladimir.visacki@polj.edu.rs). Rezervacija smeštaja i uplata obavlja se direktno u hotelu Dunav. Više informacija u dokumentu ispod.


Dokumenti


Tagovi

Zlatibor Simpozijum Poljoprivredna tehnika Savetovanje agronoma i poljoprivrednika


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.