Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Banjalučki sajam
  • 08.11.2019. 11:00
  • Banjalučka regija, Republika Srpska, Banja Luka

3 u 1: Jesenji sajam u Banja Luci - broj izlagača veći za 44%

U četvrtak, 14. novembra, započinju 24. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES i 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, a traje do nedelje, 17. novembra.

Foto: Facebook/Banjalučki velesajam/Sajam doo
  • 119
  • 5
  • 0

Sledeće nedelje, tačnije u četvrtak, 14. novembra započinju 24. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta - LORIMES i 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, a traje do nedelje, 17. novembra. 

Posle dvadeset godina postojanja i rada, Banjalučki velesajam zakoračio je u treću deceniju. "U godini jubileja izvršili smo određene promene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odražava i na naše rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica da se broj izlagača ove godine, u odnosu na prethodnu, povećao za 44 %", ističu organizatori. 

Povećanje broja izlagača prati i rast broja posetilaca za 31 %

"Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti za naše izlagače, značajno smo unapredili izložbeni prostor, povećali broj parking mjesta, a u planu je i dalje proširivanje", ističu u organizaciji napomenuvši kako značajan iskorak čini i veća zainteresovanost i podrška od strane medija. 

Cilj je na sajmu napraviti mesto okupljanja pa će se po prvi puta održati Business-to-business (B2B) sastanci gde bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni.

Sajam se održava na Banjalučkom sajmu, Pilanska bb, a više informacija potražite na ovom linku


Tagovi

Jesenji sajam 2019 Banja Luka AGROS LORIMES B2B


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u