Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam
  • 17.01.2020. 09:00
  • Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik

17. Mediteranski sajam zdrave ishrane, lekovitog bilja i zelenog preduzetništva

Ova specijalizovana manifestacija profilisala se kao najznačajnija sajamska priredba u regionu, na području ekološke, tradicionalne poljoprivrede i ostalog zelenog preduzetništva.

Foto: mediteranski-sajam.com
  • 96
  • 3
  • 0

17. Mediteranski sajam zdrave ishrane, lekovitog bilja i zelenog preduzetništva, održaće se od 19. do 22. marta, u prostorima hotela Tirena - Babin kuk, u Dubrovniku.

"Ovih godina okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste, kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali da predstavimo veći deo ekoloških i tradicionalnih proizvoda kojim naša zemlja obiluje. Ova specijalizovana manifestacija profilisala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko - neretvanskoj županiji, na području ekološke, tradicionalne poljoprivrede i ostalog zelenog preduzetništva", kaže menadžer sajma Vedran Kraljević.  

Kako podseća, upravo sa ovog sajma, u aprilu 2005. godine, pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašavanju Dubrovačko - neretvanske županije GMO free. Na 16. Mediteranskom sajmu izlagalo je preko 200 izlagača iz svih susednih mediteranskih zemalja, a sajam je posetilo preko 20.000 hiljada posetilaca.

"Ovogodišnja orijentacija sajma usmerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hibridna, električna vozila, eko nameštaj i odevni predmeti od prirodnih materijala), podizanje kvaliteta nastupa izlagača kao i podizanje kvaliteta ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Naravno i ove godine nastavićemo sa promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, ali i pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno - zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja", naglašava Kraljević. 

Ulaz se ne naplaćuje, a o ostalim detaljima, pročitajte ovde


Tagovi

17. Mediteranski sajam Ekološki proizvodi Tradcionalni proizvodi Sajam Dubrovnik


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)