Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 15.12.2017. 15:00

Javnost o potporama u okviru mjere IV.1.

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo javno savjetovanje!

Foto: Pixabay/FotoArt-Treu
  • 313
  • 15
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.1. "Planovi proizvodnje i stavljanja na tržište#"

Ovaj Pravilnik se donosi na temelju članka 55. stavka 6. Zakona o morskom ribarstvu ("Narodne novine", broj 62/2017), a istim se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore za izradu i provedbu planova proizvodnje i stavljanja na tržište u okviru provedbe mjere IV.1. "Planovi proizvodnje i stavljanja na tržište" u okviru provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Isti podrazumijeva dodjelu potpore za sufinanciranje troškova vezanih uz pripremu i provedbu godišnjih planova proizvodnje i stavljanja na tržište, odobrenih od strane Ministarstva poljoprivrede prema posebnim propisima, a dodjeljuje se organizacijama proizvođača ili udruženjima organizacija proizvođača priznatim od strane Ministarstva poljoprivrede u skladu sa Uredbom (EU) br. 1379/2013 o zajedničkom uređenju tržišta proizvodima ribarstva i akvakulture te Pravilnikom o organizacijama proizvođača u ribarstvu i akvakulturi i međustrukovnim organizacijama ("Narodne novine", broj 46/2015)

Savjetovanje je otvoreno do: 29.12.2017.

Foto: Pixabay/FotoArt-Treu


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

E-savjetovanje Zakon o morskom ribarstvu Mjera IV.1.


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]