AgroKlub.com

\

Ribarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Ribarstvo » Javnost o potporama u okviru mjere IV.1.

Javnost o potporama u okviru mjere IV.1.

Javno savjetovanje

Javnost o potporama u okviru mjere IV.1.

Datum: 15.12.2017. 15:00

Kategorija:

Ribarstvo

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo javno savjetovanje!

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.1. "Planovi proizvodnje i stavljanja na tržište#"

Ovaj Pravilnik se donosi na temelju članka 55. stavka 6. Zakona o morskom ribarstvu ("Narodne novine", broj 62/2017), a istim se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore za izradu i provedbu planova proizvodnje i stavljanja na tržište u okviru provedbe mjere IV.1. "Planovi proizvodnje i stavljanja na tržište" u okviru provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Isti podrazumijeva dodjelu potpore za sufinanciranje troškova vezanih uz pripremu i provedbu godišnjih planova proizvodnje i stavljanja na tržište, odobrenih od strane Ministarstva poljoprivrede prema posebnim propisima, a dodjeljuje se organizacijama proizvođača ili udruženjima organizacija proizvođača priznatim od strane Ministarstva poljoprivrede u skladu sa Uredbom (EU) br. 1379/2013 o zajedničkom uređenju tržišta proizvodima ribarstva i akvakulture te Pravilnikom o organizacijama proizvođača u ribarstvu i akvakulturi i međustrukovnim organizacijama ("Narodne novine", broj 46/2015)

Savjetovanje je otvoreno do: 29.12.2017.

Foto: Pixabay/FotoArt-Treu

Broj pregleda članka: 294; Uspješnost članka: 19.7

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

Tagovi: Zakon o morskom ribarstvu, E-savjetovanje, Mjera IV.1.

Ključne riječi članka: javnost, o, potporama, u, okviru, mjere, iv, 1, tržište, stavljanja, proizvodnje, okviru, organizacijama, proizvođača, potpore, mjere, poljoprivrede, savjetovanje, strane ministarstva poljoprivrede


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!