Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case IH traktori
  • 27.02.2017. 08:00

Upoznajte vrhunske serije Case IH traktora!

U svojoj ponudi, Case IH ima nekoliko serija traktora velikog raspona konjskih snaga, onih manjih za rad u voćnjacima ili vinogradima, sve do robusnih traktora za zahtevne zadatke. Svojim inovacijama prestižu konkurenciju i dobijaju brojne nagrade!

  • 4.307
  • 467
  • 0

Kompanija Case IH donosi inovativne proizvode za proizvodnju i vodeći su na tržištu u pružanju rešenja u poljoprivredi i servisa.

Sedište kompanije Case IH je u Viskonsinu (Wisconsinu) u SAD. Case IH broji 13 postrojenja u svetu od kojih je osam u Evropi. Kompanija je uglavnom orjentisana ka evropskim korisnicima mašina gde joj je i najveća prodaja.

Godine 2012. kompanija je proslavila 25 godina postojanja Magnum traktora, a tri godine kasnije Case IH Magnum traktori proglašeni su traktorom godine na EIMA sajmu u Bolonji (Bologni), gde je predstavljen i novi Magnum Rowtrac. Nakon tog uspeha, Magnum traktori proglašeni su i za Mašinu 2015. godine na SIMA sajmu u Parizu.

Široka lepeza Case IH serija traktora

Osim traktora, kompanija proizvodi kombajne, mehanizaciju za prikupljanje sena i krme, teleskopske utovarivače, brojnu mehanizaciju za komunalne poslove. U svojoj ponudi, Case IH ima nekoliko serija traktora velikog raspona konjskih snaga, onih manjih za rad u voćnjacima ili vinogradima, sve do robusnih traktora za zahtevne zadatke. Pet odlika kojima se vodi Case IH u proizvodnji mašina su:

  • kvalitet
  • produktivnost
  • ekonomičnost
  • udobnost
  • jednostavnost

Steiger & Quadtrac serija ima 8 modela, od 370 do 620 KS. Pogodni su za velike poljoprivredne površine s maksimalnom produktivnošću. Dobili su najveće priznanje za 24 sata oranja čime su oborili svetski rekord! Magnum serija je serija s više snage za teške uslove. Više od 150 hiljada Case IH traktora Magnum i Magnum CVX u radu dokaz su kvaliteta brojnih poljoprivrednika širom sveta. Case IH mreža s 391 trgovcem, 679 zastupnika i 1.377 servisnih centara u Evropi garant je profesionalne usluge.

Case IH traktor Optum CVX - unutrašnjost kabine

Optum CVX serija ima 2 modela od 271 do 300 KS. Snažna, kompaktna i vrlo pokretljiva serija s odličnim odnosom snage i težine. Zapanjujuć nov dizajn ovih traktora daće maksimalnu efikasnost i pouzdanost u radu.

Maksimalna efikasnost traktora i pouzdanost u radu!

Puma serija traktora s efikasnom snagom za profitabilnu proizvodnju! Case IH ponosan je na svoju uspešnu istoriju, ali su i čvrsto usmereni na budućnost. Smatraju da proizvodnja mora konstantno da se unapređuje. To je razlog zašto je Puma serija, koju čine traktori s dobrom reputacijom, efikasna, jednostavnog rada i vrhunskog inženjeringa, prošla kroz najvažnije promene kroz svoj životni ciklus. Ali, ništa manje se ni ne očekuje od imena čije su inovacije pokrenule razvoj poljoprivredne proizvodnje.

Maxxum serija - od ekonomičnog prvog Maxxum izdanja, preko Maxxum Multicontrollera pa do Maxxum CVX modela s inovativnim varijabilnim prenosom, u ovoj seriji možete pronaći izvrstan traktor koji će odgovoriti zahtevima vaše proizvodnje. Zahvaljujući efikasnoj tehnologiji napajanja, svi modeli nude vrhunske performanse, čak i u ekstremnim uslovima.

Case IH traktor Maxxum 145 Multicontroller

Farmall serija je duboko ukorenjena u istoriju kompanije Case IH, počevši s prvim snažnim traktorom proizvedenim 1923. godine. Današnji Farmall traktori nasledili su dizajn predaka, posebno što se tiče dimenzija, jednostavnosti upravljanja, odličnim odnosom snage i težine, čineći ovu seriju traktora pogodnom za široki raspon zadataka. Luxxum serija ima 3 modela od 100 do 120 KS. Odlikuje je lako upravljanje, visok nivo udobnosti i bolja vidljivost nego kod bilo kog drugog traktora takve veličine kojeg su proizveli. Quantum V/N/F serija ima 12 modela od 65 do 106 KS. Bilo da rade u vinogradima, voćnjacima ili slično, Quantum serija traktora vam omogućava da se brinete o svojim visokim prinosima i da istovremeno utiče na povećanje prinosa.

Zahvaljujući efikasnoj tehnologiji napajanja, svi modeli Maxxum serije nude vrhunske performanse, čak i u ekstremnim uslovima!

Utovarivači - novi Case IH LRZ prednji utovarivači kombinuju snagu, čvrstoću, efikasnost i moderan dizajn. Ova serija odlukuje se funkcionalnošću i inteligentnim rešenjima koja pružaju zadovoljstvo u svakodnevnom radu pružajući visoke performanse i lako upravljanje.

Još jedno priznanje za Traktor godine!

Case IH dobio je još jedno važno priznanje - Traktor godine za 2017. za Optum 300 CVX. Nagrada je dodeljena na EIMA, međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Italiji. Žiri, koji su činili predstavnici iz nekih od najvažnijih evropskih poljoprivrednih časopisa, pozitivno su ocenili visoku snagu i dizajn koji je prilagođen evropskim potrebama.

Fotos: caseih.com


Tagovi

Case IH Traktor Magnum traktor EIMA Rowtrac Magnum Rowtrac Puma Utovarivač


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.