Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pasquali traktor
  • 12.06.2017. 10:00

Upoznajte Pasquali Orion - ovaj traktor može sve!

Inovativni tehnički sadržaj, elegantan dizajn i smanjenje ukupne dimenzije, čine Orion K105 nezaobilaznom mašinom za budućnost poljoprivrede!

Foto: pasqualiagri.it
  • 5.120
  • 337
  • 0

Pasquali Macchine Agricole je kompanija osnovana 1949. godine, sa sedištem u mestu Abijategraso (Abbiategrasso - Milano) u Italiji. Pasquali u svojoj ponudi nudi novi traktor Orion K105. Specijalizovani traktori Orion K105 odgovaraju najnovijim "made in Pasquali" tehnologijama i vrhunskoj proizvodnoj efikasnosti, a brinu i za životnu sredinu.

Orion K105 dolazi sa 4-cilindarskim, 3,8-litarskim Kubota motorom sa 98 KS. Novi motor Phase 3B sa elektronskim upravljanjem u skladu je sa najstrožim evropskim standardima, kao i onima za kontrolu emisije štetnih gasova; ovaj traktor nudi nisku potrošnju, manju emisiju, te veću radnu udobnost.

Mašina za budućnost poljoprivrede

Inovativni tehnički sadržaj, elegantan dizajn i smanjenje ukupne dimenzije, čine Orion K105 nezaobilaznom mašinom za budućnost poljoprivrede.

Najnoviji Common Rail motor osigurava preciznu kontrolu ubrizgavanja, efikasnije sagorevanje, bolje performanse i manju potrošnju goriva.

Sinhronizovani menjač sastoji se od četiri raspona i četiri brzine, za ukupno 16 brzina napred i nazad sa sinhronizovanim reverzerom. Brzine od 700 m/h do 40 km/h omogućuju odabir najboljeg zupčanika za potreban rad uz uštedu goriva, smanjen napor na mehaničkim komponentama i bolji kvalitet rada.

Unutrašnjost haube Pasquali Orion K105 traktora

Novo elektronsko upravljano kvačilo sa više diskova u uljnoj kupki glatko se uklapa i postiže veću efikasnost od standardnih suvih kvačila, tako da vozač može uvek da kontroliše traktor s većom preciznošću.

Zakretanje platforme za 180 stepeni

Kabina je izgrađena tako da ublažava vibracije i buku, kako bi operateru pružila udobnost u vožnji i radu. Upravljačka ploča je ergonomski smeštena kako bi se njom moglo lako upravljati. Kada sedi, vozač ima potpuni, nesmetan pogled na mašinu i priključke.

Višenamenska funkcija Orion K105 traktora poboljšana je reverzibilnošću vozačevog sedišta (nije dostupno u SDT verzijama): samo za nekoliko sekundi vozač može da zakrene platformu za 180 stepeni (sedište, upravljač, ploču s instrumentima i pedale) i da radi sa prednjim priključkom, dok stalno nadgleda sve radne operacije.

U nastavku pogledajte više o novom Pasquali Orion K105 traktoru!

Foto: pasqualiagri.it


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čovek dobro najede, a ko je sklon alkoholu, i dobro napije :D