Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Valpadana
  • 01.08.2014. 21:00

Traktor Valpadana VP 4600 VRM-ISM-ARM

Valpadana VP 4600 VRM-ISM-ARM je model traktora snage od 4 kW do 17 kW.

  • 2.642
  • 132
  • 0

Valpadana u seriji 4600 uvodi inovativne i tehnološki napredne modele traktora, dizajnirane da udovolje svim potrebama modernog proizvođača. Kompaktni traktori serije 4600 pružaju vrhunsku izvedbu i jedinstvene tehničke značajke. Seriju 4600 čine raznovrsni modeli u manjem rasponu snage, posebno dizajnirani da pruže pouzdane rezultate prilikom kultivacije ratarskih kultura, kao i voćnjaka, vinograda, plastenika ili pak održavanja zelenih površina. Raspon snage ove serije proteže se od 23 do 47 KS.

Čvrsta konstrukcija Valpadana traktora omogućuje primjenu različitih priključaka. Vozačevo sjedalo ugađeno na posebnoj platformi, kao i ergonomski dizajnirana upravljačka ploča omogućuju siguran i udoban rad u svim uvjetima.

Serija 4600 Valpadana kompaktnih traktora dolazi u dva modela:

  • ISM

Model s jednakom veličinom kotača, omogućuje montiranje prednjih i stražnjih odbojnika u vrlo niskom položaju, što ovaj model čini idealnim za primjenu u skučenim prostorima poput plastenika ili usjeva zaštićenih nadstrešnicama.

  • VRM

Model s većim stražnjim kotačima koji pružaju stabilnost i maksimalnu sigurnost u svim uvjetima rada te mogućnost vuče dodatne opreme. Nisko težište omogućuje ovom modelu izuzetnu stabilnost i sigurnost.


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]