Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Steyr
  • 26.05.2012. 21:00

Traktor Steyr Profi MC

Steyr Profi MC je model traktora snage od 82 kW do 123 kW.

  • 2.798
  • 140
  • 0

STEYR Profi-serija se ogleda tehnologijom i inteligencijom. STEYR-tehnologija je rezultat od skoro 60 godina vrsne austrijske tehnologije. Inteligencija tehnologije Profi-serije temelji se na automatizaciji upravaljanja, osnodno radnji koje mogu biti korištene stotinu puta dnevno. Iz tog razoga ovi traktori nisu samo brzi, nego ih je i lako koristiti. Svaki traktor Profi-serije je konstruiran kao pravi multi talent. STEYR SK3 kabina je dostupna u standardnoj opremi i u verziji niskog krova. Sa ergonomsko poredanim opslužujućim elementima i odličnom vidljivosti okružja, STEYR Profi-traktor se brine da obavite bez umora svaku vrstu radova u svako godišnje doba, te da to isto produktivno obavite do završetka. Traktori STEYR Profi-serije sa njihovom visokom specifikacijom jamačno obavljaju sve radova, koje zahtijeva poljoprivreda. Nakošen poklopac motora i usko dimenzionirani trup je isto tako oznaka je STEYR Profi-serije, kao i velike staklene površine, koje pružaju potpuni pregled radnog djelokruga traktora za primjenu mnogobrojnih prednjih i stražnjih priključnih/radnih uređaja.

Profi snaga

Svaki STEYR Profi traktor dobiva pogon turbo-dizel motora sa Intercooler-om male količine ispušnih plinova, što ispunjava Tier III normu. Sa 17 brzina za kretanje u naprijed i 16 brzina za kretanje u natrag pruža STEYR Power-8 mjenjač sa 8 brzina PowerShift, Powershuttle i dodatnom mogućnošću sa mjenjačem sporih brzina. Isto tako je dostupan STEYR Power-8 sa opcionalnim Eco mjenjačem od 40 km/h ili verzijom mjenjača sa brzinom kretanja od 50 km/h. Hidraulika sa elektronskom (EHR) regulacijom hidraulike pruža podiznu silu koja je dorasla svim priključnim/radnim uređajima u ovoj klasi učinkovitosti.

Profi inteligencija tehnologije

Management zaokretanja traktora na kraju brazde Easy Tronic, STEYR Matik za automatsko prebacivanje u više ili niže brzine, Management pripajanja kotača na tlo, kardansko vratilo sa upravljanjem blagog uključenja, STEYR Power-8 mjenjač i Common Rail dizel-motor - sve ovo su oznake, kojima se povisuje produktivnost odnosno što omogućuje jednostavno upravljanje.

Profi Komfor

Potpuno nova SK3 kabina pruža neusporedivu vidljivost okružja u ovoj klasi i uključuje u opremu krovni prozor za pregled pri radu sa prednjim utovarivačem. STEYR Multicontroller III uključuje se isto tako u dodatnu opremu, kao i elektronski dodatni upravljački uređaji. Opslužujući elementi su grupirani po funkcijama i pri ruci u svako vrijeme. Opcionalno je dostupna i amortizirana kabina i amortizirana prednja osovina, što pruža još više komfora.


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]