Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Steyr
  • 28.07.2013. 19:00

Traktor Steyr Profi Classic & CVT

Steyr Profi Classic & CVT je model traktora snage od 82 kW do 104 kW.

  • 2.509
  • 128
  • 0

STEYR Profi-serija se izdvaja tehnologijom i inteligencijom. STEYR-tehnologija je rezultat od skoro 60 godina vrsne austrijske tehnologije. Inteligencija tehnologije Profi-serije temelji se na automatizaciji upravaljanja, odnosno radnji koje mogu biti korištene stotinu puta dnevno. Iz tog razoga ovi traktori nisu samo brzi, nego ih je i lako koristiti. Svaki traktor Profi-serije je konstruiran kao pravi multi talent. STEYR SK3 kabina je dostupna u standardnoj opremi i u verziji niskog krova. Sa ergonomsko poredanim opslužujućim elementima i odličnom vidljivosti okružja, STEYR Profi-traktor se brine da obavite bez umora svaku vrstu radova u svako godišnje doba, te da to isto produktivno obavite do završetka. Traktori STEYR Profi-serije sa njihovom visokom specifikacijom jamačno obavljaju sve radova, koje zahtijeva poljoprivreda. Nakošen poklopac motora i usko dimenzionirani trup je isto tako oznaka je STEYR Profi-serije, kao i velike staklene površine, koje pružaju potpuni pregled radnog djelokruga traktora za primjenu mnogobrojnih prednjih i stražnjih priključnih/radnih uređaja.

Profi snaga

Svaki STEYR Profi traktor dobiva pogon turbo-dizel motora sa Intercooler-om male količine ispušnih plinova, što ispunjava Tier III normu. Sa 17 brzina za kretanje u naprijed i 16 brzina za kretanje u natrag pruža STEYR Power-8 mjenjač sa 8 brzina PowerShift, Powershuttle i dodatnom mogućnošću sa mjenjačem sporih brzina. Isto tako je dostupan STEYR Power-8 sa opcionalnim Eco mjenjačem od 40 km/h ili verzijom mjenjača s brzinom kretanja od 50 km/h. Hidraulika sa elektronskom (EHR) regulacijom hidraulike pruža podiznu silu koja je dorasla svim priključnim/radnim uređajima u ovoj klasi učinkovitosti.

Profi inteligencija tehnologije

Management zaokretanja traktora na kraju brazde Easy Tronic, STEYR Matik za automatsko prebacivanje u više ili niže brzine, Management pripajanja kotača na tlo, kardansko vratilo sa upravljanjem blagog uključenja, STEYR Power-8 mjenjač i Common Rail dizel-motor - sve ovo su oznake, kojima se povisuje produktivnost odnosno što omogućuje jednostavno upravljanje.

Profi Komfor

Potpuno nova SK3 kabina pruža neusporedivu vidljivost okružja u ovoj klasi i uključuje u opremu krovni prozor za pregled pri radu sa prednjim utovarivačem. STEYR Multicontroller III uključuje se isto tako u dodatnu opremu, kao i elektronski dodatni upravljački uređaji. Opslužujući elementi su grupirani po funkcijama i pri ruci u svako vrijeme. Opcionalno je dostupna i amortizirana kabina i amortizirana prednja osovina, što pruža još više komfora.


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ima li ista lakše prodat od peršuna !? 😁