Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Steyr
  • 24.05.2012. 19:00

Traktor Steyr Kompakt

Steyr Kompakt je model traktora snage od 48 kW do 71 kW.

  • 2.138
  • 105
  • 0

STEYR Kompakt je od prvog dana pogona odmah spreman za različite zadatke. STEYR Kompakt - ovo je potpuno novi koncept, gdje se sjedinjava najnovija tehnologija i iskustvo u gradnji kompaktnih univerzalnih traktora. Većina osobina kompakt traktora su poznate već od velikih STEYR traktora: snažni 4-cilindra-motori, serijski Power Shift- i Power Shuttle-mjenjač, luksuzna kabina, odlična vidljivost okružja i inteligentna poredanost lako upravljajućih elemenata.

Kompakt - za efikasni pogon na zelenim površinama

Izvrsna vidljivost na prednji dio traktora, na odabiru tri broja okretaja kardanskog vratila. STEYR Kompakt je idealno prikladan za pogon kombinacija prednjih i stražnjih kosilica ili za istodobni pogon kosilice na prednjem dijelu traktora, a otraga kopčana prikolica. Za svaku vrstu primjene moguće je za svaki radni uređaj optimalno podesiti broj okretaja kardanskog vratila i time podizanje produktivnosti.

Kompakt je naš univerzalni talent

Idealan traktor za radove na farmi i u stajama. Zahvaljujući idealnoj vidljivosti okoline, moguće vam je bolje procijeniti dimenzije i kroz impresivnom okretljivosti fleksibilni ste i u najužim prostorima. Kopčanje priključnih uređaja izvedete jednostavno sa jednom rukom, tako da priključite hidraulička crijeva. Moguće je i izvan kabine opslužiti trotočje stražnje hidraulike sa vanjskim prekidačima na stražnjim blatobranima. Efikasni Kompakt vas ne ostavlja na cjedilu.

Kompakt je enormno višestran

Njegova elegantna optika i odlična učinkovita masa čine STEYR Kompakt jednim traktorom na kojeg možemo sa pravom biti ponosni. Da li je u pitanju obrada zelene površine, uzgajanje goveda ili hranjenje na farmi ili komunalni radovi, ova višestrana radna životinja preuzima svaki zadatak. Ovaj STEYR Kompakt zapanjuje sa iznenađujućim oznakama. Impresivna tehnologija u kompaktnom pakiranju.


Fotoprilog