Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Steyr
  • 19.05.2012. 18:00

Traktor Steyr CVT

Steyr CVT je model traktora snage od 96 kW do 191 kW.

  • 2.608
  • 129
  • 0

Svaki traktor CVT-serije je remek djelo austrijske proizvodnje traktora. Od luksuznih oznaka opreme kabine do visoke učinkovitosti centralnih dijelova - u svaki detalj ulijevala su se najbolja rešenja. Rezultat od 50 godina praktičnog iskustva.

CVT-Učinkovitost / snaga

Svaki CVT-traktor od STEYR ima pogon 6,6 l turbo-dizel motorom vodeno hlađenog s niskom emisijom ispušnih plinova i Common-Rail-ubrizgavanjem goriva. Motor ispunjava EU-normu ispušnih plinova stupnja III.
Svi CVT-modeli su opremljeni sa elektronsko upravljanim, bez stupanjskim mjenjačem sa brzinama od 0-40 (50) km/h. Stražnje kardansko vratilo sa četiri broja okretaja uključuje se u serijsku opremu. Osim toga svih pet modela te serije su tvornički dostupna sa prednjim kardanskim vratilom i hidraulikom. Sustav hidraulike opskrbljuje snažnu i učinkovitu hidrauliku. Automatsko ublaživanje bočnog pomaka sprječava pomicanje kopčanih radnih uređaja kod vožnje pri velikim brzinama. U serijsku opremu ubraja se Upravljač pogona- automatsko uključivanje i isključivanje pogona na sva četiri kotača (4x4) i blokade diferencijala. Moguće je dodatno opremiti traktor sa različitim prednjim osovinama, kao npr. Amortiziranom prednjom osovinom. Za dodatnu sigurnost kod transportiranja teških tereta na prometnicama, dostupna je kočnica-lamele.

CVT-Komfor

U svakom aspektu nove CVT-serije primjećuje se ljubav prema detalju, posebice u amortiziranoj luksuznoj STEYR kabini.
Pored izuzetnog pregleda okružja za oko će vam odmah pasti i druge različite oznake opreme. Tu je primjerice moderna instrument ploča i monitor integriran u A-stupu, centralna opslužujuća konzola za radne reflektore sa funkcijom pohranjivanja i Joystick za podešavanje teleskopskih vanjskih retrovizora (ukoliko je uključeno u opremu). Nadalje treba napomenuti klima uređaj, integrirani hladnjak namirnica*, podešavajuće Deluxe-sjedalo vozača sa potporom kralježnice i podešavajući stup volana. Kada kažemo komfor: mislili smo i na držač mobilnog uređaja *. Ovako održavate kontakt s vanjskim svijetom bez da morate prekinuti s vašim radom.

CVT-Opslužujući elementi

Opslužujući elementi su poredani logično i ergonomski na desnom naslonjaču ruke i na desnoj instrument ploči. Ovdje vozač ima jednostavan pristup na programirajuće funkcije, kao npr. Management zaokretanja traktora na kraju brazde, vremensko upravljanje dodatnih upravljačkih uređaja, Management broja okretaja motora, tempomat i Management pripajanja traktora na tlo.
Na ovaj način vozač ima sve pod kontrolom.


Fotoprilog