Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pasquali
  • 27.08.2012. 18:00

Traktor Pasquali ERA

Pasquali ERA je model traktora snage od 19 kW do 26 kW.

  • 3.040
  • 150
  • 0

Dizajniran da zadovolji sve Vaše potrebe

Nužan uvjet za moderan traktor je svestranost i multifunkcionalnost u obavljanju različitih usluga. To mora biti snažan, kompaktan i okretan, uporan i udoban, produktivnan i pouzdan. Mora biti sposoban obavljati sve zahtjeve koji zahtijevaju više racionalnosti, suvremen pristup metodama rada strojeva.

Odabir najboljeg traktora za svoje potrebe

Izabrati pravi traktor za svoje potrebe nije jednostavan zadatak. Karakteristikama, dimenzijama i opcionalna oprema uvelike variraju između različitih modela i različitih proizvođača. Nekoliko savjeta može vam pomoći da napravite najbolji ulaganja. Prvo, možete se osloniti na iskustva PASQUALI prodavača, koji će biti u mogućnosti ponuditi stručne savjete, koji će Vam pomoći u odabiru pravih traktora za vaš posebnim potrebama.

Drugo, možete računati na proizvođača s više od 50 godina iskustva u poljoprivredno strojevi sektora. Kvaliteta je uvijek bio temelj PASQUALI proizvodnje, te je jedan od znakova svim našim traktorima. Još jedan dobar razlog za odabir PASQUALI traktor je naš odličan after-sales servis. Naša mreža dilera i distributera dijelova je podržan od strane visoko kvalificiranih tehničara koji su dostupni za pružanje brze i efikasne usluge kako bi osigurali da je vaš traktor uvijek u optimalnom stanju kada vam je potreban.

Prijenos

Učinkovitu kombinaciju brzine i snage će poboljšati kvalitetu vašeg rada. Prijenos ERA traktora odlikuje uvojitom zupčanom transmisijom, omogućava korištenje maksimalne snage motora. 12 prednjih i 12 brzina za unatrag sa istostraničim sinkroniziranim rotacijama, distribuiran preko tri raspona od 4 zupčanika, svakom pruža širok spektar operativnih brzina. Praktični reverser uključen u prijenos omogućuje brzu i jednostavnu promjenu smjera.

Dupla spojka je upravljena pedalama za prijenos i kao i polugom za PTO. Centralno pozicioniran u održavanju sveukupne dimenzije na minimum, spojka ima posebno trenje za gladak, progresivan angažman.

Izvođenje

Strukturne karakteristike ERA traktora su tipične konvencionalnim traktorima. Kratki razmak kotača i niskog upravljača hidrostatski napor osigurava odličnu upravljivost i upravni radijus od svega 2,70 m, vrijedna značajka kod rada u područjima gdje je prostor ograničen.

Svestranost i performanse su zajamčeni uz ERA sposobnost da prenosi snagu učinkovito na kotače. Otporan na 4-wheel drive sistem, uz mogućnost da se razdvoji pogon na prednje kotače, optimira trakciju za povećanu produktivnost. U teškim uvjetima, trakcija se može dodatno povećati zaključavanjem stražnjeg diferencijala.

Redukcijska jedinica smještena u stražnjoj osovini smanjuje ukupnu dimenziju i maksimizira moment prenošenja. Vlažne disk kočnice sa mehaničkom kontrolom su pozicionirane na stražnjoj osovini. Izuzetno učinkovite, one su dugotrajne i održavaju se besplatno.Straga PTO nudi izbor nezavisnih 540 rpm-ova po terenu. Tu je i opcija od 2000 rpm PTO.

Preciznost podizanja

Preciznost kontrole podizanja čini bolje rezultate na terenu. U hidrauličkim stražnjim liftu je monoblok jedinice s vertikalnim cilindrom okvira kao i 1-3 kategorije trzaja. Standardna hidraulična pumpa ima kapacitet od 24 litra; alternativno, možete izabrati opciju s većim pumpom kapaciteta 30 litara.

Maksimalni kapacitet podizanja na rubu je 700 kg. Tu je i opcijska elektronska kontorola podizanja sa položajem, skicom i maksimalnom visinom kontrole položaja.

Udobno radno područje

U vožnji ERA traktor je ergonomski dizajniran kako bi olakšao vožnju i kontrolu nad traktorom. Volan je podesiv (neobavezno), a vozačevo sjedalo može biti premješteno u vožnji po želji položaja operatera. Kontrola, uređena u racionalnom izgledu je nadomak i lagana za upravljati, tako da operator potpunu kontrolu na traktoru ima u svakom vremenu.

Gume

Gume su kritični faktor kada je u pitanju dobivanje najboljih rezultata u svim osnovnim uvjetima. PASQUALI nudi širok izbor gume sa različitim karakteristikama i režimima hoda kako bi se osigurala savršeno prianjanje na bilo kojoj podlozi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]