Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pasquali
  • 29.08.2012. 22:00

Traktor Pasquali EOS

Pasquali EOS je model traktora snage od 34 kW do 41 kW.

  • 3.048
  • 146
  • 0

Jedinstvena obilježja traktora Pasquali

EOS 5.50 i 6.50 traktori su sa jednakim veličinama kotača dostupnih kod zglobnih «AR» i fiksnih «RS» verzija («RS» verzija je verzija traktora sa upravljanjem preko prednjih kotača). EOS traktori dizajnirani su specijalno za upotrebu u vinogradima, voćnjacima, plastenicima ili za obavljanje ostalih poslova za koje su ostali traktori preveliki ili preteški. Također su prilagođeni za poslove održavanja u gradovima i parkovima. Optimalan radijus upravljanja, pogon na sva četiri kotača i idealna raspodjela težine traktora (50:50) osiguravaju vam sigurno i efikasno obavljanje poslova na svim vrstama terena. Komforno i udobno mjesto za sjedenje, ergonomsko i praktično pozicionirane kontrole, jednostavno i lako očitavanje instrumenata, osiguravaju vam obavljanje posla bez zamaranja.

Snažan motor

Vodeno hlađeni, dizel motori montirani na traktore EOS, imaju unaprijeđeno sagorijevanje i sistem ubrizgavanja goriva. Motori zadovoljavaju zadnje propisane norme ispušnih plinova (EC, CARB I EPA). Oni omogućavaju veliku snagu i visoki moment sile kod niskog okretaja motora sa niskom razinom buke i gotovo neprimjetnom vibracijom. Imaju nisku potrošnju goriva i njihovo servisiranje je veoma jeftino kao i brza nabava rezervnih dijelova.

24 - brzinska transmisija

Eos traktori imaju u potpunosti sinhroniziran 24-brzinski mjenjač sa mirnim hodom zupčanika (12 brzina naprijed + 12 brzina nazad). Širok opseg omjera zupčanika omogućava vam optimalno biranje brzina za vaš posao. Multi disk kvačilo u uljnoj kupci kod traktora EOS omogućava mirno i glatko umetanje u brzinu. Prednja i stražnje uključivanje diferencijala može se uključiti po potrebi, kada vam je potrebno povećati postojeću vučnu silu. Možete odabrati između mehaničkog i elektro-hidrauličnog uključivanja diferencijala. Transmisija je montirana unutar šasije dajući traktoru visoki klirens i veoma niski centar gravitacije koji omogućava najvišu stabilnost kod najzahtjevnijih uvjeta.

Šasija

Niska baza kotača i uzak radijus okretanja čini vozilo iznimno pogodno za manevriranje na svim vrstama tla. Centralna središnja točka omogućava prednjem kraju traktora njihanje više od 15° o odnosu na stražnji dio, što omogućava izvrsnu pratnju nepravilnog tla, uz potpunu stabilnost i neizmjenjivu vučnu silu.

Optimalan položaj vozača

Eos traktori dostupni su sa uobičajenom verzijom (volan usmjeren prema jednom smjeru) i sa reverzibilnom verzijom gdje se vozačeva pozicija (sjedalo, volan, nadzorna ploča) može preokrenutu na suprotnu stranu u samo 5 sekunda bez odvajanja bilo kakvih kablova.
Eos traktor dizajniran je i građen kako bi pružio vozaču najbolje uvjete za rad. Kontrole su ergonomski pozicionirane, a sjedalo vozača i volan mogu se podesiti kako bi odgovarali vozaču. Instrumenta ploča prikazuje sve informacije potrebne vozaču kako bi mogao rukovoditi vozilo.

Upravljanje

Eos traktori imaju nisku bazu kotača i uzak radijus okretanja. Naročito su prikladni kod tijesnih prostora gdje se treba obratiti pažnja na precizne i ispravne kretnje. Brzo i lako servo upravljanje potpomognuto je neovisnom pumpom koja osigurava precizno rukovanje u svim situacijama.

Podizanje hidraulike i priključci hidraulike
Stražnje podizanje kod traktora EOS koristi dva vanjska hidraulična cilindra koji smanjuju središnju težinu. Prikapčanje se vrši na principu prikapčanja u 3 točke. Eos traktor ima dvojni hidraulični krug sa dvije pumpe koji dopušta uporabu 6 priključnica hidraulike.

Izlazno vratilo (PTO)

Dvije verzije izlaznog vratila (PTO) dostupna su za Eos traktore. Standardni tip sa mehaničkim aktiviranjem, upravljan preko mjenjača na brzine kardana 540/750 rpm. Druga verzija na 540 rpm kontrolirana je elektro-hidrauličnim pritiskom na dugme koje se nalazi na kontrolnoj ploči i neovisno je od mjenjača (standardno sa reverzibilnim modelima). Obje verzije imaju sinhronizirano izlazno vratilo (PTO). Neovisno izlazno vratilo (PTO) sadrži mokri multi disk i uljnoj kupci koji pruža mirno i postupno angažiranje za vrijeme smanjivanja naprezanja kod motora i izlaznog vratila.

Kočioni sistem

Kočioni sistem hermetički je zatvoren, multi diskovi u uljnoj kupci mehanički su upravljani, omogućavaju najviši stupanj sigurnosti i pouzdanosti.

Zaštitni roll barr i kabina

Zaštitni roll barr na Eos traktoru atestiran je u skladu sa strogim europskim normama. Moguće ga je lako spustiti dolje kako bi omogućili traktoru rad ispod niskog raslinja. Na traktor je također moguče montirati visokokvalitetnu kabinu sa zaobljenim rubovima i ravnim površinama, što onemogućava oštećenja biljka u ograničenim prostoru. Kabina je montirana na silent-blokovima i dostupna je sa mnoštvom opcija kako bi omogućila udobne radne uvjete u svim klimatskim uvjetima.

Široki izbor guma

PASQUALI nudi široki izbor guma i naplatak promjenjive vučne širine za traktore EOS, sukladno vašim potrebama.

  • 7.50-16 * 8.25.16 * 250/80-18 * 280/70-18* 11.5/80-15.3 * 320/65-18* kotači - Kotači sa takozvanim ‘TRACTOR’ profilom prikladni su za tipične poljodjelske poslove, zemljane poslove, poslove tegljenja ili za sve ostale poslove gdje je potrebno da kotači sa iznimno jakim zahvatom na zemlju isporuče maksimalnu snagu vuče i pokretanja iz vozila
  • 31x15.50-15 XTC kotači - Kotači koji minimaliziraju zbijanje zemlje i prikladni su za poslove gdje je bitna zaštita zemlje.
  • 31x15.50-15 STG kotači - Kotači koji minimaliziraju zbijanje zemlje i prikladni su za poslove gdje je bitna zaštita zemlje.
  • 33x12.50-15 kotači - Kotači koji ne zbijaju zemlju. Neophodni su za poslove oko brige tla na travnjacima gdje trava na smije biti zdrobljena.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.