Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 09.01.2012. 20:00

Traktor John Deere 5R

John Deere 5R je model traktora snage od 59 kW do 79 kW.

  • 2.043
  • 103
  • 0

Premium traktori 5R serije sa šasijom pružaju vrhunsku snagu, performanse i komfor, a još uvijek su kompaktni i dovoljno okretni da mogu ući u uske prostore - i iz njih ponovno izaći. Motor je elektronski kontrolirani 4.5 l PowerTech diesel s visoko-tlačnim CommonRail ubrizgavanjem goriva, a izabrati možete između dva premium mjenjača: PowrQuad Plus, ili AutoQuad Plus s automatskom izmjenom brzina.

5R je konstruiran da pruža vrhunsku snagu i udobnost. Kombinira premium iskustvo u vožnji s pojačanom šasijom za još veću čvrstoću i izdržljivost. Stoga koliko god teški poslovi oko farme bili, vi i vaš 5R traktor završiti ćete ih s osmijehom.

Sve na 5R traktorima konstruirano je za produktivnost bez stresa. Premium kabina postavlja nove standarde u preglednosti i komforu, a sa samo 74 dB (A) jedna je od najtiših u svojoj klasi. Vrhunska tehnologija mjenjača olakšava cjelodnevni težak rad. Uz standardnu kontrolu brzine kretanja (cruise control), vaš rukovatelj neće nikada više preopteretiti oruđa pokretana priključnim vratilom (PV-om).

John Deere razlike:

Udobnost - Ergonomski smještene kontrole, komforno sjedalo sa suspenzijom i savršena vidljivost, najbolja su podloga za najveću udobnost. Sve kontrole - ventilacija, ručica mjenjača i prekidači na dohvat su ruke.

Pouzdanost - Zahvaljujući konceptu pune šasije i velikoj nosivosti, traktor može raditi u širokom rasponu različitih poslova. Jedinstveno za John Deere, šasija apsorbira opterećenja i deformacije koje bi inače u traktorima bez šasije preuzeo motor. To omogućava da motor bude lakši.

Snaga - PowerTech motori zapremine 4530 cm3 s turbo punjačem i hladnjakom zraka (inter-cooler) pružaju savršene performanse, i srcesu 5R serije traktora. Osim što udovoljavaju Tier III standardu o emisiji ispušnih plinova, daju vam i do 7% dodatne snage za zahtjevne radove kao što su oranje i vuča teških tereta, koji trebaju veliki okretni moment pri prolasku kroz teške terene bez promjene brzine na niže.