Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farmtrac
  • 19.10.2013. 19:00

Traktor Farmtrac Premium linija

Farmtrac Premium linija je model traktora snage od 48 kW do 72 kW.

  • 2.522
  • 130
  • 0

Inovativna i pouzdana rješenja, visoka kvaliteta sklopova i ukupna pouzdanost glavne su osobine Farmtrac - Premium linije traktora. U konstrukcijama su korišteni provjereni elementi koje je razvila automobilska industrija, kao što su Carraro ili ZF (prijenos i prednja osovina) i Perkins (motor). Treba spomenuti modernu kabinu koja, na zahtjev kupca, može biti opremljena klima - uređajem. Učinkovita ventilacija kabine, zvučna izoliranost i prostranost garantiraju idealne radne uvjete. Ovi traktori dizajnirani su za imanja sa širokim rasponom potreba: oranje, sjetva, gnojenje, uzgoj stoke, prijevoz. S pravom će opremom traktori obavljati radove izuzetno dobro i u teškim radnim uvjetima. Svi Farmtrac traktori su u skladu s najstrožim propisima Europske unije, uključujući i stroge IIIA europske standarde o emisiji štetnih plinova.

Farmtrac premium linija:

Farmtrac FT 670 (2WD) i FT 670 DT (4WD)

S motorom snage 66 KS (na 2200 obrtaja u minuti.) i vrlo malim radijusom okretanja FT 670/670 DT jedan je od najatraktivnijih traktora na tržištu. Idealan je za srednja i velika poljoprivredna imanja ili stočarske farme kao pomoćni traktor. Također je izvrstan za komunalne usluge. Konstruiran je za rad s prednjim utovarivačem kapaciteta do 1200 kg.

Odlično PTO pri brzinama 540 i 1000 omogućuje mnoštvo aplikacija te ima ugrađen mehanički mjenjač Carraro s 12+12 stupnja prijenosa, sa sinkro reverzerom i reduktorom.

Ekonomičan i ekološki turbo motor s 4 cilindra - kao i u svim našim traktorima - zadovoljava IIIA europski standard o emisiji štetnih plinova. Osnovne tehničke karakteristike: Bosch sistem za gorivo, MITA hidraulični podizni sistem kapaciteta 2400 kg i brzina protoka pumpe od 34 l/min. Udobna kabina osigurava ugodan rad.

Sadržava 4-cilindrični motor 66KS, 12+12 stupnja prijenosa s reverzerom i mokrim disk- kočnicama, prednji most Carraro i MITA hidraulični podizni sustav i udobna kabina.

Farmtrac FT 675 (4WD) i FT 675 DT (4WD)

Izabran je za "Traktor godine 2011." i kao takav postao je najprodavaniji traktor u svojoj klasi 2011. na poljskom tržištu. Kvalitetu su prepoznali poljoprivrednici i stručnjaci, uglavnom zahvaljujući svestranosti, pouzdanosti i niskim troškovima rada. Namijenjen je malim i srednjim poljoprivrednim gospodarstvima različitih profila. Pored toga, FT675/675DT dokazao se i u komunalnim poslovima.

Opremljen je originalnim engleskim 4-cilidričnim turbo motorom Perkins 1104D-44T snage 75 KS. Ovaj ekonomični motor jedan je od najboljih motora dostupnih na tržištu. Još jedan adut ovog traktora je pouzdani Carraro mjenjač s 12+12 stupnja prijenosa, s reduktorom i reverzerom. Tri brzine PTO-a garantiraju svestranost u radu, a moguć je i rad s prednjim traktorskim utovarivačem kapaciteta dizanja do 1200 kg. Pumpa protoka 34 l/min i MITA hidraulični podizni sustav kapaciteta 2400 kg dovoljna su garancija za najkvalitetnije obavljanje zahtjevnih radova. Po želji, traktor može biti opremljen s prednjim priključnim vratilom i prednjim hidrauličnim podiznim sustavom. Udobna kabina pruža izvrsnu vidljivost u svim smjerovima, a može biti opremljena i klima - uređajem.

Farmtrac - FT 685 / 690 DT

Ovaj stroj krasi svestranost, niski troškovi održavanja i visoka radna udobnost. Preporučuje se kod srednjih gospodarstava za mnoge namjene i kao pomoćni traktor većih gospodarstava. Opremljen odgovarajućom opremom, savršen je traktor za svaki posao. Ima ugrađen snažni hidraulični sustav i tri točke prihvata.

Ispod poklopca motora nalazi se jedan od najboljih motora na svijetu - originalni engleski 4-cilindrični Perkins 1104D-44T s 82KS ili 88KS. Zadovoljava stroge IIIA standarde o emisiji štetnih plinova, a karakteriziraju ga pouzdanost i ekonomičnost.

Dokazani mehanički mjenjač Carraro s 24+24 stupnja prijenosa, s reduktorom i reverzerom omogućuje širok izbor brzina kretanja od 1,25 km/h do 40 km/h. Dvostruko elektro-hidraulično kvačilo, nezavisna kontrola PTO-a i „ground speed“ brzina, MITA hidraulični podizni sustav kapaciteta dizanja 3100 kg i pumpa protoka 50 l/min dodatne su karakteristike koje će olakšati rad s ovim traktorom.

Farmtrac 685/690 DT jedan je od najudobnijih traktora u našoj ponudi. Prostrana udobna kabina osigurava udobnost rada, dok visoka kvaliteta unutrašnjih materijala olakšava održavanje čistoće u kabini. Rad noću olakšan je zbog dobrog prednjeg i stražnjeg svjetla.

Farmtrac - FT 7100 DT i 7110 DT

To su najnoviji i najmoćniji Farmtrac modeli stvoreni za najteže poslove. Vrhunske komponente koje su korištene u izradi ovih traktora garantiraju najvišu kvalitetu i dugotrajnost. Ovi traktori za uloženi novac pružaju izvrsnu vrijednost, pouzdanost, trajnost i niske troškove održavanja.

Pokreće ga originalni engleski 4-cilindrični motor Perkins 1104D-44T s 98KS ili 110KS. Unatoč impresivnim mogućnostima zadovoljava stroge europske norme IIIA o emisiji štetnih plinova. Transmisija je ugledne njemačke firme ZF sa 16+16 stupnja prijenosa s reduktorom i reverzerom. Prednja osovina je Carraro s automatskom blokadom diferencijala. Hidraulični podizni sustav kontroliran je BOSCH elektronikom, snage podizanja 4900 kg, hidrauličnom pumpom od 85 l/min i dodatnim vanjskim kontrolama.

PTO je s četiri različite brzine, uključujući i dvije ekonomične: 540/2045, 1000/2130, 430/2132, 750/2092 o/min.

Udobnost je osigurana prostranom, zvučno izoliranom kabinom s dvojim vratima, klima - uređajem (opcija) i zračnim sjedištem. Kvalitetan rad noću osiguravaju radna svjetla na krovu kabine (naprijed i nazad).


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.