Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farmtrac
  • 16.10.2013. 22:00

Traktor Farmtrac Osnovna linija

Farmtrac Osnovna linija je model traktora snage od 25 kW do 36 kW.

  • 2.916
  • 146
  • 0

Farmtrac - Osnovna linija poljoprivredni su traktori za male i srednje farme sa snagom u rasponu od 33KS do 48KS. Oni su proizvedeni na temelju dopadljivog dizajna, pouzdanosti i visoke kvalitete sklopova koji se koriste u različitim podsklopovima. Traktori u tom rasponu proizvedeni su da opsluže gospodarstva s različitim potrebama: košenje, gnojenje, sjetva, žetva, prijevoz i drugo. Adekvatno opremljeni, oni se mogu upotrebljavati i u drugim područjima nepoljoprivrednih djelatnosti. Ovisno o vrsti zemljišta, terena, mjesta i vrste rada, Farmtrac nudi traktore s 2WD ili 4WD, sa ili bez kabine. Svi Farmtrac traktori izrađeni su u skladu s najstrožim propisima Europske unije, uključujući i najstrože IIIA europske standarde o emisiji plinova.

Farmtrac osnovna linija:

Farmtrac 535 - mali i svestran

S motorom snage 33 KS i malim kompaktnim dimenzijama, FT 535 je najmanji model u našem asortimanu - što ga čini idealnim za podršku malim i srednjim poljoprivrednim gospodarstvima. Na većim farmama izuzetno dobro obavlja posao kao pomoćni traktor. FT 535 je svestrani traktor koji se može jednostavno koristiti za obavljanje različitih poljoprivrednih radova - uključujući rad u okopavinama i voćnjacima. FT 535 nudi izvrsnu potrošnju goriva te je idealan traktor za gnojenje, zaštitu bilja, kao i druge poslove. Potpuno mehanički dizajn, samo s potrebnom količinom elektronike čini ovaj traktor izuzetno pouzdanim i ekonomičnim za održavanje i rad.

Udobna, prostrana i zvučno izolirana kabina uz odličnu preglednost u svim smjerovima osigurava odlične uvjete za rad. FT 535 opremljen je pouzdanim sinkro mehaničkim menjačem s 8+2 stupnja prijenosa.

Model s 3 cilindra, 33 KS AVL motor, opremljen rotacijskom pumpom goriva, 8+2 konstantnim mehaničkim prijenosom, reduktorom i dvostrukim kvačilom. Dostupni su s pogonom na 2 kotača, s kabinom ili bez nje.

Farmtrac 555 i 555DT - kompaktan i ekonomičan

Odličan je za uzgoj biljaka - ratarstvo i povrtlarstvo. S adekvatnim dodacima koji se mogu priključiti preko dva para brzih spojnica, traktor će obavljati gotovo sve komunalne radove. Zahvaljujući kompaktnosti, odlično će se pokazati u ograničenim prostorima gdje veći traktori često ne mogu.

Dostupan je s pogonom na dva ili sva četiri kotača (555 DT). Prednja osovina je Carraro (u varijanti 4WD) s krajnjim planetarnim pogonom. Motor od 48 KS s tri cilindra, ima vrlo nisku potrošnju goriva. Izuzetno jednostavan za rukovanje, ovaj traktor neće uzrokovati nikakve teškoće čak ni početnicima.

Glavne prednosti modela: pouzdanost, čisto mehanička konstrukcija, ekonomičan motor i čvrsta transmisija 8+2 stupnja prijenosa. Pumpa protoka 34 l / min., MITA hidraulični podizni sistem kapaciteta 1400 kg (555) i 1000 kg (555DT), nezavisno PTO s brzinom od 540 o/min i Bosch sistem za gorivo garantiraju kvalitetan rad.

Zahvaljujući udobnoj kabini, rad s ovim traktorom može biti pravi užitak, a idealan je i za rad u komunalnoj službi (npr. opremljen s daskom za čišćenje snijega.

Model s 3 cilindra, 48 KS AVL motor, opremljen rotacijskom pumpom goriva, 8+2 konstantnim mehaničkim prijenosom, reduktorom i dvostrukom spojkom. Dostupni su s pogonom na 2 ili 4 kotača, s kabinom ili bez nje.


Fotoprilog