Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 29.12.2020. 16:00

Serijom MF 8S počinje nova era, ne samo za brend već i za razvoj traktora

Istovremeno pružamo poboljšan doživljaj prakse i našim klijentima dajemo prednosti pametne poljoprivredne tehnologije za održivu budućnost, rekao je Teri Lote iz Massey Fergusona za Evropu čiji je MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive traktor godine za 2021.

Foto: Austro Diesel
  • 537
  • 37
  • 0

Massey Ferguson, svetski poznat AGCO brend, objavljuje da je MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive osvojio nagradu Traktor godine za 2021. Ova prestižna nagrada, koju ocenjuje žiri iz 26 evropskih zemalja, dodeljena je 18. decembra na specijalnoj digitalnoj ceremoniji Traktor godine za 2021.

"Svi u Massey Fergusonu su presrećni zbog osvajanja nagrade Traktor godine za 2021", rekao je Tijeri Lote, potpredsednik i upravni direktor Massey Fergusona za Evropu i Bliski Istok i dodao su serijom MF 8S započeli novu eru, ne samo za Massey Ferguson, već i za konstrukciju traktora i njihove klijente.

Nova serija lansirana direktno s Meseca: Massey Ferguson predstavio traktor MF 8S

"Ova prestižna nagrada odaje priznanje tome kako Massey Ferguson definiše novu eru jednostavne i pouzdane traktorske konstrukcije. Istovremeno pružamo poboljšan doživljaj prakse i našim klijentima dajemo prednosti povezanosti i pametne poljoprivredne tehnologije za održivu budućnost,” rekao je.

Nagrada Traktor godine za 2021. je novi dodatak u vitrini trofeja MF 8S, s obzirom da je i digitalno lansiranje MF 8S osvojilo zlatnu medalju u kategoriji "Najbolje korišćenje digitalne tehnologije" i srebrnu medalju kao "Najbolji B2B digitalni/hibridni događaj" na manifestaciji Best Event Award Italy 2020 kao i zlatnu medalju u kategoriji "Digitalni događaj" i zlatnu medalju kao "Najbolji B2B digitalni/hibridni događaj" na manifestaciji Best Event Award World 2020, odajući priznanje strategiji Massey Fergusona u pogledu priredbi i događaja, inicirana na EIMA 2018, spajajući fizičko prisustvo i digitalne mogućnosti.

Nagrađivana tehnologija

MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive predvodi seriju MF 8S, koja uključuje četiri modela snage od 205 KS do 265 KS, a svi pružaju dodatnih 20 KS uz Engine Power Management.

Serija MF 8S je potpuno nova i uvodi inovativne konstrukcije u svim oblastima - motor, kabina, prenosnici i pogonski sklop kao i nove komande i povezanost. Opremljena bogatom specifikacijom, ona daje različite pakete opreme koji pružaju odličan odnos cene i kvaliteta, obezbeđujući da vlasnici plaćaju samo ono što im treba.

Ono što izdvaja ove traktore je jedinstveni Protect-U dizajn, sa svojih 24 cm razmaka koji odvaja motor od kabine i tako istu izoluje od buke, toplote i vibracija.

Kabina - vodeća u branši 

Njegova vodeća u branši kabina sa četiri stuba je najtiša na tržištu, svega 68dB, sa prepoznatljivim nagnutim vetrobranskim staklom, obezbeđuje maksimalan stepen prostora i vidljivosti. Unutra pruža optimalnu kontrolu korišćenjem nove Multipad poluge i naslona ruke, zajedno sa mogućnošću povezivanja za pametne poljoprivredne radove.

Najbolji među najboljima: Massey Ferguson, Valtra, Fendt i Claas

Novi digitalni MF vDisplay, postavljen na desni stub, zamenjuje instrument tablu i ostavlja samo volan i polugu za kontrolu snage kako bi se obezbedila izvanredna vidljivost preko vitkog poklopca motora.

Potpunu povezanost obezbeđuje MF Connect telemetrija i serijski ugrađeni Datatronic 5 terminal. Tu je i opcija korišćenja dodatnog Fieldstar 5 terminala za upravljanje paketom MF tehnologija - uključujući MF Guide, MF kontrolu sekcija i MF kontrolu količine rasturanja.

Novi visokoefikasni menjači

Potpuno nova tehnologija dvostrukog kvačila prenosnika Dyna E-Power objedinjuje komfor kontinualno varijabilnog menjača sa efikasnošću prenosnika sa uključivanjem pod opterećenjem. To smanjuje gubitak snage za 26 odsto na većim brzinama, štedeći do pet odsto goriva.

Alternativno, novi Dyna-7 menjač sa uključivanjem pod opterećenjem je takođe dostupan za seriju MF 8S i daje 28 stepena prenosa za kretanje napred i nazad. Uz isto lako rukovanje i pouzdanost kao kod poznatog Dyna-6 menjača, on daje još jedan stepen prenosa uz mekše menjanje prenosa i sada je 15 odsto efikasniji.

Snaga, udobnost, sigurnost, pouzdanost, efikasnost, povezanost... (Foto: Massey Ferguson)

Baziran na međuosovinskom rastojanju od 3,5 m i sa jakom, novom zadnjom osovinom, MF 8S daje 10 odsto veću vučnu snagu. Sa snažnom novom hidraulikom i PTO vratilom, on pruža veći učinak, radi efikasnije i smanjuje troškove. Traktori serije MF 8S mogu se takođe opremiti zadnjim pneumaticima prečnika do 2,05 m (R42), uključujući i ekskluzivnu opciju najnovijih pneumatika VF650/75 R42 Trelleborg TM1000 PT.

Izuzetan izbor specifikacija

Nagrađivana MF 8S Exclusive specifikacija je opsežan paket koji rukovaocu pruža izuzetan komfor i jednostavnost korišćenja kao i prave karakteristike za povećanje produktivnosti i efikasnosti.

Exclusive modeli su sada dostupni. Njima će se pridružiti Efficient verzije početkom 2021. kao i Dyna-VT CVT opcija menjača za sve modele kasnije tokom sledeće godine.

Za više dodatnih informacija o svim MF modelima, obratite se kompaniji Austro Diesel, na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Massef Fegruson MF 8S Austro Diesel Traktor godine AGCO Tijeri Lote


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner