Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Syngenta Agro
  • 01.12.2017. 10:15

Od početka do kraja sigurnost = Syngenta

Snaga Syngenta hibrida je u vrhunskoj genetici, a ono što tom potencijalu obezbedjuje da se iskaže i na njivama je koncept zaštite semena.

Foto: Syngenta.rs
  • 743
  • 76
  • 0

U blagorodnoj godini i kada je nebo saveznik ratara - svaka proizvodna strategija je dobitna. Ali kada se nebo zaveri i pokaže svoju ekstremnu ćud, kada elementarna nepogoda obesmisli sav trud i sva ulaganja ratara, pred njima ostaje duga zima za razmišljanje - kako dalje?

Dakle, kada je najteže, kada gubici u jednoj sezoni nagoveštavaju posledice i u narednoj - poljoprivrednici moraju da donesu najkvalitetniju odluku. Nažalost, u vremenima besparice, mnogi se odlučuju za štedljivu setvu. Znaju ratari dobro da takav pristup ne obećava mnogo, ali posle značajnih gubitaka u prethodnoj sezoni, bolje rešenje - obično - nije lako pronaći.

NK Pako - legendarni hibrid

Syngenta - optimalno rešenje za novu sezonu

Svesna takve pozicije ratara, kompanija Syngenta je za narednu sezonu kreirala optimalno rešenje - rešenje koje, uz pravu cenu, obezbeđuje kvalitetan start proizvodnje. A pouzdan oporavak poljoprivrednici mogu da obezbede isključivo ukoliko poseju hibride optimalne za proizvodne uslove u kojima rade. Jednako važno je da je to seme tretirano sredstvima koja obezbeđuju kvalitetno nicanje, brz početni porast i uopšte dobar start za sigurnu proizvodnju.

Za novi optimizam hibridi po vašoj meri

Stručni tim Syngente je, kroz dugogodišnja ispitivanja i razmenu mišljenja sa proizvođačima, pozicionirao hibride, koji prema proizvodnoj nameni i klimatskim specifičnostima regiona postižu optimalne i stabilne rezultate. Na osnovu tih saznanja Syngenta preporuka za sledeću sezonu je:

  • SY Jullen FAO 660 - hibrid = REKORDNI PRINOSI ZRNA i KLIPA koji dodatno nagrađuje ulaganje u proizvodnju;
  • SY Zoan FAO 640 - hibrid višestruke namene koji je dokazao dominaciju u svojoj grupi zrenja na svim terenima kako u prinosima u zrnu ili klipu, tako u kvalitetu i masi silaže;
  • SY Pako FAO 490 - legendarni hibrid = ZA SIGURAN PRINOS I U NAJTEŽIM USLOVIMA! Nezamenjiv hibrid na parcelama onih koji žele siguran prinos u svim uslovima proizvodnje.

Pored navedenih hibrida kompanija Syngenta u svojoj ponudi ima i hibride koji svojim karakteristikama nadograđuju i zadovoljavaju potebe srpskog tržišta.

  • U grupi FAO 600: provereni su SY Sincero - hibrid za pune silose i ambare, novi hibrid SY Helium - pravi izbor sa višestrukom namenom u optimalnim uslovima proizvodnje - silaža - zrno - klip;
  • U grupi FAO 500: SY Senko nagrađuje i vraća uloženo;
  • U grupi FAO 400: SY Kreon je hibrid koji daje vrhunske prinose u optimalnim uslovima gajenja i intenzivnijoj proizvodnji;
  • U ranom segmentu FAO 300 su dokazani hibridi SY Octavius hibrid za visoke prinose;
  • SY Iridium hibrid za ranu i sigurnu žetvu i SY Lucius koji pruža stabilnost i sigurnost proizvodnje.

SY Jullen - za rekordne prinose zrna i klipa

Najviši stepen zaštite za biljku koja niče

Snaga Syngenta hibrida je u vrhunskoj genetici, a ono što tom potencijalu obezbedjuje da se iskaže i na njivama je koncept zaštite semena. Svi oni koji su već koristili semena tretirana preparatom FORCE 20 CS su uvideli koliko je danas laka i komforna zaštita od šteta koje sklopu useva kukuruza nanose zemljišne štetočine. Zbog toga je tretirano seme sa FORCE 20 CS za veliki deo naših poljoprivrednika postalo standardno rešenje za očuvanje sklopa koji je jedan od nosioca prinosa. Više se ne postavlja pitanje tretirano ili ne, već se samo definiše stepen zaštite koja je potrebna za očuvanje sklopa. FORCE 20 CS pruža najviši stepen zaštite za biljku koja niče.
Za novi optimizam - hibridi po vašoj meri!
Za sve dodatne informacije tim stručnjaka Syngenta Agro stoji na raspolaganju. Syngenta je uvek sa vama!
Foto: Syngenta.rs


Tagovi

Hibrid kukuruza Syngenta Agro NK Pako SY Jullen SY Zoan FAO SY Helium SY Senko SY Kreon SY Octavius SY Iridium SY Lucius Force 20 CS


Partner

Syngenta Agro d.o.o

Omladinskih brigada 88b, 11070 Novi Beograd, Srbija
tel: +381(0) 11 3129982, e-mail: agro.email-srbija@syngenta.com web: https://www.syngenta.rs/