Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 22.11.2017. 12:00

Najnovija tehnologija prese za bale Massey Fergusona!

Nove MF prese za okrugle bale serije RB odlikuju se svojim izvanrednim, konzistentnim oblikom bala, svojim usavršenim dizajnom i prvoklasnim kvalitetom konstrukcije i od sada pojačavaju stalno rastući portfelj Massey Fergusona

  • 1.049
  • 118
  • 0

Massey Ferguson na sajmu Agritechnica 2017 u Hanoveru od 12. do 18. novembra 2017. godine po prvi put predstavio je seriju MF RB, nove MF prese za okrugle bale sa fiksnom i varijabilnom komorom za presovanje.

Ove nove MF prese za okrugle bale serije RB odlikuju se svojim izvanrednim, konzistentnim oblikom bala, svojim usavršenim dizajnom i prvoklasnim kvalitetom konstrukcije i od sada pojačavaju stalno rastući portfelj Massey Fergusona.

Zahvaljujući postojanju ovih pet različitih modela sa fiksnom i varijabilnom komorom, za svakog korisnika postoji prava presa za bale - od malih stočarskih gazdinstava preko mešovitih i zemljoradničkih gazdinstava sve do profesionalnih uslužnih preduzeća.

MF proširuje prvoklasni program skupljanja sena

MF prese za okrugle bale serije RB se izdvajaju snagom i pouzdanošću, a sa brojnim jedinstvenim patentiranim funkcijama postaviće nove standarde za konzistentne bale sena, silaže i slame najboljeg kvaliteta.

"Serija RB nadopunjuje nedavno uvedene kosilice, prevrtače i grabulje, koji su vrlo brzo postali veoma popularni", kaže Adam Šerif (Adam Sherriff), menadžer MF Harvesting za oblast razvoja tržišta u Evropi. "Kupac sada kod svog lokalnog MF trgovca može da kupi pouzdanu i efikasnu presu za bale sa sigurnošću da u svakom trenutku može da koristi izvanredan korisnički servis i službu rezervnih delova. Ovim presama za bale Massey Ferguson ne proširuje samo svoj prvoklasni program za seno i žetvu krmnog bilja, već uslužnim preduzećima sada može da ponudi i najcenjenije varijabilne prese za okrugle bale u branši", dodao je.

Uz jednostavan dizajn su obrađivane samo komponente vrhunskog kvaliteta, tako da je jednostavnost korišćenja mogla da se kombinuje sa pouzdanom snagom i minimalnom potrebom za održavanjem.

Sve mašine su konstruisane prema najvišim zahtevima i raspolažu sa isto tako jedinstvenim karakteristikama kao što su sakupljanje velikom brzinom, sistem protiv blokiranja Hydroflexcontrol, sistem konstantnog pritiska kao i Xtracut reznu jedinicu i Varionet vezivanje mrežom.

Kako prese za bale sa fiksnom komorom tako i presa sa varijabilnom komorom poseduju mehaničko zaključavanje zadnjeg poklopca za ujednačen prečnik bala kao i visoku gustinu uz malu potrošnju energije.

Osim toga, serija RB od Massey Fergusona je na raspolaganju sa nizom opcija kao što su pneumatska kočnica, širi sakupljač i veći pneumatici.

Prese za okrugle bale serije - karakteristike:

  • Tri modela sa fiksnom komorom za bale prečnika 1,25 m i širine od 1,23 m sa izborom između tri varijante opreme za prilagođavanje individualnim potrebama
  • MF prese sa fiksnom komorom serije RB sa 18 PowerGrip valjaka sa po deset jedinstveno oblikovanih rebara i tri Xtracut opcije za guste bale sa tvrdim jezgrom
  • Dva modela sa varijabilnom komorom i tri Xtracut opcije za bale prečnika od 0,9 m do 1,6 m odn. od 0,9 odn. 1,8 m i uvek istom gustinom
  • Sakupljač velike brzine bez zakrivljene putanje za laku i efikasniju preradu većih količina žetvene mase; jednostavan dizajn sa manje pokretnih delova poboljšava pouzdanost i smanjuje održavanje
  • Xtracut opcije sa 13, 17 ili 25 noževa za modele presa za bale sa fiksnom i varijabilnom komorom
  • Sa sistemom Hydroflexcontrol za sprečavanje oštećenja i vremena zastoja zahvaljujući automatskom dvostepenom sistemu protiv blokiranja sa automatskim mehaničkim podnim ogibljenjem i hidrauličnim sistemom spuštanja
  • Varionet vezivanje mrežom kao serijska oprema kod svih MF presa za bale za savršeno vezivanje bala od ivice do ivice ili oko istih sa svim vrstama mreža
  • Variotwin sistem vezivanja kanapom je dostupan kao opcija za sve prese za bale
  • Sigurno mehaničko zaključavanje zadnjeg poklopca za jednak prečnik bala kao i visoku gustinu sa malom potrošnjom energije
  • Automatsko podmazivanje i centralna tačke za podmazivanje za jednostavno održavanje i duži vek trajanja
  • Izbor između ISOBUS kompatibilnog upravljanja ili specijalnih terminala

Pet modela MF presa

Nove prese za bale sa varijabilnom i fiksnom komorom od Massey Fergusona oblikuju velike, zgusnute i jednake bale od sena, silaže i slame.

Tri modela sa fiksnom komorom sa 18 PowerGrip valjaka proizvode bale prečnika 1,25 m i širine od 1,23 m i na raspolaganju su u različitim varijantama opreme, tako da svaki poljoprivrednik može da nađe ono što mu treba. Ove verzije obuhvataju pravolinijsku MF RB 1125F sa povezivanjem mrežom, MF RB 2125F sa Xtracut reznom jedinicom sa 13 ili 17 noževa i udarni model serije, MF RB 2125FPR, sa reznom jedinicom sa 25 noževa za profesionalna i velika gazdinstva.

Obadve prese za bale sa varijabilnom komorom takođe su na raspolaganju sa tri Xtracut rezne jedinice sa 13, 17 ili 25 noževa i bale oblikuju uz pomoć četiri dvoslojna beskonačna remena. MF RB 4106V isporučuje bale prečnika od 0,9 do 1,6 m, dok MF RB 4180V omogućava veličine između 0,9 i 1,8 m.

U video prilogu pogledajte kako to izgleda na terenu:

Za više informacija o RB seriji presa, obratite se kompaniji Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Nova tehnologija Massey Ferguson Bale Presa Balirka RB serija Austro Diesel Adam Šerif


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.