Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 06.04.2020. 13:00

Massey Ferguson predstavlja "paket rasterećenja" za poljoprivrednike

Austro Diesel, generalni uvoznik za MF, i sada radi za svoje kupce i nudi brzo dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i prese uz skladišni bonus od 5%.

Foto: Austro Diesel/Facebook
  • 1.677
  • 204
  • 0

Austro Diesel, generalni uvoznik za MF, i sada radi za svoje kupce i nudi brzo dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i prese uz skladišni bonus od 5%.

Poljoprivredna gazdinstva mogu i dalje da se bave svojim poslom uz minimalna ograničenja. Austro Diesel je zato napravio opsežne pripreme kako bi gazdinstvima tokom narednih dana i nedelja mogao da pruži uobičajene usluge - tako da je snabdevanje originalnim MF rezervnim delovima obezbeđeno. Porudžbine za rezervne delove mogu se kao i do sada uputiti MF distributerima.

5% skladišni bonus

"Međutim, sada je takođe važno da naše poljoprivrednike rasteretimo i omogućimo im prostor. Stoga smo uradili neku vrstu paketa rasterećenja za poljoprivrednike i poljoprivredne preduzimače. Taj paket, pored skladišnog bonusa od 5% za uskladištene i odmah dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i prese od Massey Fergusona, uključuje finansiranje uz 0,00% kamate na 36 meseci za sve MF traktore. Onaj ko želi da sebe i svoju mašinu dodatno dugoročnije osigura, ima mogućnost opcione garancije do 5 godina i osiguranje od kvara mašine", objašnjava inženjer Johann Gram, direktor i član društva Austro Diesel GmbH.

Austro Diesel je tu za kupce i može da vrši isporuke

Preduzeće i dalje održava mobilnost svih MF vozača i distributera. Veliku zahvalnost je Johann Gram izrazio svojim distributerima koji i u aktuelnim uslovima daju sve od sebe za MF vozače. Austro Diesel je naravno dostupan za svoje kupce putem telefona ili preko e-pošte. Na ww.austrodiesel.at su u svakom trenutku na raspolaganju svi podaci za kontakt.

"Zdravlje i snabdevanje naših kupaca je najviši prioritet za nas. U cilju zaštite naših kupaca i zaposlenih podržavamo sve mere koje doprinose obuzdavanju virusa korona. Kako se iz našeg slogana može pročitati, za naše kupce mobilizujemo sve, to važi i za vremena kakvo je ovo, Austro Diesel stoji iza toga. Sigurni smo da ćemo ovaj izazov zajednički prebroditi i, uprkos svemu, sa optimizmom gledamo u budućnost", rekao je Gram na kraju.


* Ponuda važi do trenutka opoziva ili dok traju zalihe. Skladišni bonus važi pri zaključivanju kupoprodajnog ugovora za novi Massey Ferguson traktor, kombajn, presu ili teleskopski utovarivač koji se nalazi na skladištu - izuzev mašina sa specijalnom neto cenom. Zadržano pravo na greške, izmene, štamparske i druge greške.

Za dodatne informacije o bonusima i modelima mašina, obratite se kompaniji Austro Diesel na jedan od dole navedenih kontakata!


Tagovi

Bonus Austro Diesel Massey Ferguson Olakšice Poljoprivredno gazdinstvo


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.