Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Claas
  • 21.11.2013. 18:00

Kombajn Claas Avero 240/160

Claas Avero 240/160 je model kombajna snage od 116 kW do 146 kW.

  • 2.988
  • 152
  • 0

Avero predstavlja idealan stroj za manja i srednja obiteljska gospodarstva. To je kompaktan, učinkovit i pouzdan stroj, opremljen sa svom opremom.

Serija kombajna CLAAS AVERO prva je u svojoj klasi s APS sustavom. APS sustav vršidbe i odvajanja već odlično radi u LEXION-u i u TUCAN-u. Dokazana CLAAS-ova tehnologija vršidbe je sada po prvi put raspoloživa i u kompaktnoj klasi.

Jedinstven APS sustav vršenja odlikuje se vrhunskom učinkovitošću:

  • Predubrzivač vrši bolju separaciju.
  • Protok mase je jednoličan i do 33% brži.
  • Veća centrifugalna moć odvaja osjetno više zrnja.
  • Do 30% zrnja već je odvojeno u predseparacijskoj košari, smještenoj neposredno ispred ubrzivača, što osjetno smanjuje opterećenje glavne košare.

APS (Accelerate Pre Seperation) znači da je ispred glavnog bubnja ugrađen jedan rotor sa spiralno postavljenim palcima, koji ubrzava masu koja dolazi sa uvlačnog grla, koja ravnomjerno raširuje tu masu po cijeloj površini bubnja i na kojem već počinje odvajanje zrna. Takva vršalica omogućava oko 20 % veću propusnu moć uz nepromijenjenu potrošnju goriva.

Serija AVERO obuhvaća dva modela CLAAS AVERO 240 i CLAAS AVERO 160.

Claas Avero 160

CLAAS AVERO 160 je opremljen s konvencionalnim mehanizmom vršalice CLAAS. Čisti rezultat vršidbe, obazriva obrada zrnja, najbolje skidanje osja i visoki učinak odvajanja zrnja. Vršilica je lako dostupna s prednje strane, kao i s obje sporedne strane putem velikih otvora. Robustan dizajn svih dijelova osigurava veliku pouzdanost tijekom žetve.

Claas Avero 240

CLAAS Avero 240 je kombajn namijenjen manjim poljoprivrednim gospodarstvima, koji ukupno obrađuju do oko 200 ha površine. Može se opremiti otkosnim uređajem radnog zahvata 3,70 ; 4,30 ili 4,90 m i s kukuruznim adapterom za 4 i za 5 redova. Velika prednost Avero kombajna je da je opremljen APS vršalicom širine 1,06 m.

Stoga je Avero odličan izbor za sve poljoprivrednike, koji žele povoljan, učinkovit i kvalitetan kombajn, koji nije previše opremljen raznim elektronskim uređajima, koji žele jednostavan, ali pouzdan kombajn koji sa svojim učinkom od oko 10 t/h ili oko 1,5 ha/h može opslužiti gospodarstvo koji u sezoni žetve od 7 - 10 dana mora ovršiti do 100 ha površine.


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pokrenuli farmu koka i osigurali egzistenciju. Trenutno imaju 2000 🐔 nosilica, a dnevno proizvedu više od 1600 🥚.
Obitelj Vidović #Ljubunci #ProzorRama 🌞