Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Norden Plus
  • 06.02.2017. 16:30

Kako pripremiti traktor za novu sezonu?

Za poljoprivrednike, nova sezona počinje u februaru, a sa tim i priprema zemlje i mehanizacije. Međutim, dobar i kvalitetan početak radova može da odloži smrzla mehanizacija.

  • 5.046
  • 245
  • 0

Za poljoprivrednike, nova sezona počinje u februaru, a sa tim i priprema zemlje i mehanizacije. Međutim, dobar i kvalitetan početak radova može da odloži smrzla mehanizacija. Veoma hladna zima dovodi poljoprivrednike u neizvesnost - traktori koji su tokom jeseni garažirani i ostavljeni da prezime, sada prave poteškoće pri paljenju i redovnom funkcionisanju.

"Potrebno je redovno proveravanje i servis filtera za ulje u motoru, filtera hidrauličnog ulja i filtera za gorivo, korišćenje kvalitetne tečnosti za hlađenje, kao i veliki oprez u ovim ekstremnim zimskim uslovima. Poseban oprez je potreban i ako je korišćena voda u sistemu za hlađenje motora, a sve to kako bi traktor bio sačuvan od hladnoće i propadanja", navode majstori iz preduzeća Norden Plus.

Dugogodišnje iskustvo i kvalitetno i obučeno osoblje

Šta kada se uoče nepravilnosti na traktoru?

"U slučaju da dođe do neočekivanog kvara, najbitnije je da se remont uradi kvalitetno, jer to uopšte nisu mala sredstva. Svaki zahvat na traktoru od 120 KS ili 160 KS mnogo košta. Kako bi svako bio siguran da će servis biti odrađen kvalitetno, savetujemo da se poljoprivrednici obrate firmama koje imaju stručnjake i prave resurse. Preduzeće Norden Plus, ispunjava standarde time što ima kvalitetno i obučeno osoblje, kvalitetne rezervne delove sa poreklom, dugogodišnje iskustvo i rad na tim poslovima, kao i mnogo urađenih traktora i zadovoljnih mušterija", ističe glavni majstor Miloslav Surovi.

Servisiranje i remont traktora - kome se obratiti za stručnu uslugu?

Preduzeće Norden Plus se bavi veleprodajom i maloprodajom originalnih rezervnih delova za traktore: ZETOR, ZTS, URSUS, MTZ-BELARUS, šumski traktori LKT, kao i mini utovarivači UNC i LOCUST. Kompanije sa kojima se sarađuje su iz Česke, Slovačke, Poljske i Belorusije. Pored prodaje rezervnih delova, Norden Plus poseduje i servis za popravku i remont traktora.

Dugogodišnje iskustvo uvoza i prodaje rezervnih delova, kao i saradnja sa više dobavljača iz Česke i Slovačke omogućava Norden Plus-u da rešava sve zahteve brzo i efikasno, a asortiman robe koju nude može da zadovolji sve kupce. Stalni kupci Norden Plus-a su poljoprivredna preduzeća, registrovana gazdinstva, samostalni poljoprivredni proizvođači i farmeri.

Prodaja polovnih i remontovanih traktora

U radionici Norden Puls-a uvek ima traktora koji su remontovani, dobro očuvani i spremni za rad, a njihovu prodajnu ponudu polovnih traktora možete pogledati na sledećim sajtovima: Zetor i Ursus i MTZ Belarus. Nalazi se u Kisaču, nadomak Novog Sada i u stalnom je kontaktu sa poljoprivrednicima i njihovom mehanizacijom. Radnja sa originalnim rezervnim delovima se nalazi u Slovačkoj 26, dok se glavna radionica za serivs i održavanje nalazi u Janka Jesenskog 157.

Pored toga, sva vaša pitanja i savete možete potražiti od stručnog tima Norden Plus-a na jedan od dole navedenih kontakata ili preko zvanične Facebook stranice!


Foto prilog


Tagovi

Norden Plus Miloslav Surovi Mehanizacija Traktori MTZ Belarus Zetor Ursus Locust


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)